Argital

Argital is een Italiaans merk van 100% natuurlijke verzorgingsproducten en supplementen op basis van zeldzame en geneeskrachtige groene klei van mariene oorsprong, Demeter gecertificeerde officinale kruiden, pure koudgeperste plantaardige oliën en etherische oliën.

Al meer dan 40 jaar lang brengt Argital effectieve verzorgingsproducten op de markt. Het aanbod van Argital bestaat uit anti rimpel verzorging die celvernieuwing stimuleert en rimpels vervaagt. Natuurlijke shampoos met groene klei die de hoofdhuid ontdoen van alle vuil, resterende synthetische stoffen van stylingproducten, parabenen en siliconen afkomstig van conventionele shampoos.

Lichaamsolie en maskers die de huid verstevigen, demeter gecertificeerde etherische oliën en supplementen. Argital is een van de meest toonaangevende merken voor effectieve natuurlijke haarverzorging, mondhygiëne en huidverzorgingsproducten.

Aan de natuurlijke producten van Argital worden geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of synthetische geurstoffen toegevoegd. Kleurstoffen worden rechtstreeks gewonnen uit de klei, plantenextracten, oliën en essentiële oliën.

Argital producten zijn 100% natuurlijk en zijn vrij van: siliconen of afgeleiden van siliconen, afgeleiden van petroleum (paraffine, peg, -propyl, – alkyl,..) en genetisch gemanipuleerde ingrediënten