Biobey is een distributeur/groothandelaar van alle merken (Argital, Bema Bio, Naturys, Geoderm, Cannaderm, Bioearth, Naobay) die hier aangeboden worden. Ben je nieuwe klant en wil je meer informatie ontvangen stuur ons een e-mail.

Als distributeur en groothandelaar van natuurlijke verzorgingsproducten en supplementen, zijn we gepassioneerd over het bevorderen van een gezonde levensstijl. Als nieuwe klant staan we klaar om je te verwelkomen en te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Een eenvoudige e-mail is voldoende om in contact te komen met ons toegewijde team, dat snel en deskundig zal reageren op al je vragen. Voor dringende zaken hebben we ook een telefoonnummer beschikbaar, zodat je direct antwoord kunt krijgen.

Onze klantenservice is beschikbaar op alle werkdagen en zelfs op zaterdag, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat 7 uur – 20 uur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je natuurlijke verzorgingsbehoeften. We kijken ernaar uit om je te helpen op je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Afspraak voor workshops of B2B klant? 

Onze workshops worden momenteel zowel online als offline gehouden om aan de behoeften van verschillende deelnemers te voldoen. Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een van onze workshops of als u meer informatie wilt over de onderwerpen die tijdens de workshops worden behandeld, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

U kunt een e-mail sturen naar info@biobey.be met uw vragen of om u in te schrijven. Als u liever telefonisch contact met ons opneemt, kunt u ons bereiken op het nummer dat vermeld staat op onze website.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de workshop die het beste bij uw behoeften past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij een van onze inspirerende workshops!