Kan ik veilig online betalen?

100% Veilige betaalmiddelen

Bij Biobey kun je zeer eenvoudig en veilig online betalen. Je hebt keuze tussen 9 verschillende betaalmethodes en je kan de aankopen zelfs later betalen via de betaalmethode Klarna. De betalingen worden afgehandeld via Mollie payments en Vivawallet (voor kredietkaart betalingen) Bij het afronden van de bestelling word je automatisch naar de veilige betaalomgeving van Mollie geleid waar je eerst de gewenste betaalmethode kan kiezen en daarna de betaling verrichten. De betalingen met kredietkaart zoals Mastercard, Visa, Amex Carte bleue of Carte Bancaire worden uitgevoerd via de beveiligde omgeving van Vivawallet.

Controle van het bankkaartnummer: Wanneer je je bestelling bevestigt, verifieert de betaalprovider in ons geval Mollie payments of Vivawallet, de geldigheid van de kaart en controleert deze op eventuele tegenstrijdigheden. Op deze manier bent u dubbel beschermd bij het uitvoeren van de betaling.

Met welke betaalmiddelen kan ik veilig online betalen?

We aanvaarden de volgende betaalmethodes:
1. Bancontact
2. KBC/CBC betaalknop is de online betaaloplossing voor de klanten met een KBC rekening of CBC rekening. Met KBC/CBC-betaalknop betaal je jouw online aankopen vanuit jou eigen vertrouwde online bankomgeving. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië

3. Belfius Pay Button: is de online-betaalmethode voor wie een Belfius rekening heeft. Met Belfius Pay Button kun je betalingen doen vanuit Belfius Direct Net.

4. iDeal: de meest populaire betaalmethode in Nederland. Ideal betalingen zijn beschikbaar via de 10 grootste banken van Nederland: ABN AMRO, Rabobank, ING, Knab, Triodos Bank, van Lanschot, Asn bank, Bunq

5. Achteraf betalen met Klarna: is de mogelijkheid om een uitgestelde betaling te doen. Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen te betalen, deze termijn geldt voor de Belgische klanten en voor de Nederlandse klanten. Vanaf 18.08.2021 is Klarna betaal later ook beschikbaar voor onze Franse klanten.

In Frankrijk werkt Klarna betaal later enigszins anders. Klanten uit Frankrijk krijgen van Klarna de mogelijkheid om hun aankoop binnen 30 dagen in drie keer te betalen. Dus het aankoopbedrag wordt in drie delen betaald. Volgens de bepalingen van Klarna, kunnen Franse online shoppers Klarna enkel gebruiken voor bedragen hoger dan € 35.

6. Bankoverschrijving: veilig online betalen via een eenvoudige bankoverschrijving

7. Sofort Banking: is de betaaloplossing die zeer populair in Duitsland. Deze betaalmethode is snel en eenvoudig. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

8. Cadeaukaart: Bij Biobey kan je veilig online betalen met Webshop Giftcard of VVV cadeaukaart.

9. Vanaf 10 februari 2022, kan je ook met je kredietkaart betalen. De meest populaire kredietkaarten zijn Mastercard, Visa, Amex, Carte Bancaire, Carte Bleue.

Ik ben niet zeker dat de betaling correct afgerond werd, wat kan ik doen?

Bij correcte betaling krijg je direct een bevestiging op je beeldscherm te zien. Daarna krijgt u nog een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als je om een of andere reden vergeten bent om de bestelling af te ronden zult je een herinneringsmail ontvangen over het verlaten winkelmandje.

Ik heb betaald, hoe weet ik of mijn bestelling al verzonden is?

We houden u op de hoogte van de voortgang van je bestelling per email.

Gehele bestelprocedure verloopt als volgt:

a. Bestelling geplaatst en betaald. Je krijgt ontvangstbevestiging per email en factuur van de aankoop

b. Het pakket wordt voorbereid. Je krijgt een email met melding dat de bestelling verwerkt wordt.

c. Bestelling overhandigd aan de vervoerder. Je krijgt verzendbevestiging met track and trace code via Bpost of DPD

Trouwens je kunt de status van je bestelling bekijken op “mijn account” pagina of je bestelling traceren via track and trace code.