Gratis en snelle levering vanaf een aankoop van €39

Bij Biobey bieden we gratis en snelle levering aan vanaf een aankoop van €39. We willen ervoor zorgen dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk ontvangen, daarom streven we ernaar om bestellingen die op werkdagen geplaatst zijn dezelfde dag nog nauwkeurig samen te stellen en binnen 24 uur te bezorgen.

België – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39 binnen 24 u:

– Gratis levering aan huis vanaf €39 met Bpost of PostNL
– Verzendkosten €4,95 voor levering binnen 24 uur
– Verzendkosten €3,90 voor afhaling bij Bpost of PostNL afhaalpunt
– Verzendkosten €3,90 voor levering naar Mondial Relay afhaalpunt (3 à 4 werkdagen)

Nederland – Gratis 24u levering met PostNL vanaf een aankoop van € 39:

– Gratis levering met PostNL binnen 24 uur vanaf €39
– Verzendkosten €5,95 voor levering aan huis onder €39
– Verzendkosten €4,95 voor afhaling bij PostNL afhaalpunt onder €39

Levering van maandag t.e.m. zaterdag

Frankrijk – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39 (afhaalpunt):

– Gratis levering naar Mondial Relay afhaalpunt vanaf €39
– Verzendkosten €3,90 voor levering naar afhaalpunt onder €39
– Gratis levering aan huis vanaf €69 met DPD
– Verzendkosten €6,95 voor levering aan huis onder €69 met DPD

Leveringen naar Luxemburg voor slechts € 2,50

– Levering naar Mondial Relay afhaalpunt voor €2,50 vanaf €39
– Verzendkosten €2,50 voor levering naar afhaalpunt onder €39
– Gratis levering aan huis vanaf €69

Duitsland – Gratis snelle levering vanaf € 69 met DPD

– Levering naar DPD afhaalpunt gratis boven €69 aankoopbedrag
– Verzendkosten €5,95 voor levering naar afhaalpunt onder €69
– Gratis levering aan huis vanaf €69

Internationale leveringen buiten de EU:

– Speciale tarieven, algemeen tarief is €25

Eindejaarsperiode levering 2023-2024:

– Aanbevolen om pakjes naar afhaalpunten te laten leveren voor snelle bezorging binnen 24 uur
– Incidenteel kan het voorkomen dat pakjes naar afhaalpunten of buren worden geleverd in plaats van aan huis, maar worden alsnog binnen enkele dagen thuis aangeboden.

Snelle en gratis levering België binnen 24u met Bpost en PostNL

Voor klanten in België bieden we gratis levering aan huis vanaf een aankoop van €39. Als je bestelling onder dit bedrag valt, bedragen de verzendkosten €4,95 voor levering binnen 24 uur.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een Bpost afhaalpunt of een PostNL afhaalpunt, waarbij de verzendkosten €3,90 bedragen en de levering ook binnen 24 uur plaatsvindt. Als je liever wilt dat je bestelling naar een Mondial Relay afhaalpunt wordt verzonden, bedragen de verzendkosten €3,90 en duurt de levering 3 à 4 werkdagen.

Levering naar Nederland met PostNL binnen 24u van maandag t.e.m. zaterdag.

Voor klanten in Nederland bieden we gratis levering met PostNL binnen 24 uur van maandag tot en met zaterdag vanaf een aankoop van €39. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €5,95 voor levering aan huis binnen 24 uur.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt, waarbij de verzendkosten €4,95 bedragen voor bestellingen onder €39 en gratis zijn voor bestellingen boven €39.

Leveringen naar Frankrijk gratis vanaf € 39,00

Voor klanten in Frankrijk bieden we gratis levering naar een Mondial Relay afhaalpunt vanaf een aankoop van €39. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €3,90 voor levering naar een afhaalpunt. Levering aan huis is gratis vanaf een aankoop van €69, voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €6,95.

Leveringen naar Luxemburg voor slechts € 2,50

Voor klanten in Luxemburg bieden we levering naar een Mondial Relay afhaalpunt voor slechts €2,50 vanaf een aankoop van €39. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €2,50. Levering aan huis is gratis vanaf een aankoop van €69.

Duitsland – Gratis snelle levering vanaf € 69 met DPD.

Gratis levering aan huis binnen 1-2 werkdagen voor aankopen boven € 69,00. Verzendkosten aan huis zijn € 6,95 voor aankopen onder € 69,00. Gratis levering in een DPD afhaalpunt voor aankopen boven € 69,00. Bezorgkosten in een afhaalpunt zijn € 5,95 voor aankopen onder € 69,00.

Gratis staaltjes bij elke bestelling en ecologische verpakking

Bij elke bestelling voegen we gratis staaltjes toe, zodat je nieuwe producten kunt ontdekken en testen. We verzenden onze bestellingen in ecologische verpakkingen zonder plastic, omdat we ons steentje willen bijdragen aan het verminderen van plastic afval.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Je kunt je pakket volgen door middel van een trackingcode die je per e-mail ontvangt zodra het pakket wordt verwerkt door Bpost of PostNL.

Als je specifieke verzoeken hebt met betrekking tot de verzending, zoals een bepaalde dag waarop het pakket verzonden moet worden, kun je dit aangeven op het bestelformulier of via e-mail info@biobey.be contact met ons opnemen.

Retour altijd 30 dagen

Tot wanneer kan ik een product retourneren?
Bij Biobey hanteren we een retourbeleid van 30 dagen. Je hebt het recht om een product ongeopend en onbeschadigd binnen 30 dagen te retourneren.

Hoe kan ik een of meerdere producten retourneren?

Neem contact op met onze klantenservice om je retourverzoek te verwerken. De retourkosten worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag.

Snelle en gratis levering België

Bij Biobey streven we ernaar om onze klanten een snelle en gratis levering te bieden. We verpakken en verzenden je bestelling met zorg, zodat je deze de volgende dag al in huis hebt. Voor bestellingen onder €39 bedragen de verzendkosten €4,95 incl. btw.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis te laten bezorgen bij een Bpost-afhaalpunt of een PostNL afhaalpunt. Voor bestellingen onder €39 bedragen de verzendkosten naar een afhaalpunt €3,90 incl. btw.

We leveren gemiddeld binnen 24 uur met Bpost en PostNL (werkdagen). Levering naar een Mondial Relay afhaalpunt duurt 3 à 4 werkdagen.

Nederland – Gratis 24u levering met PostNL vanaf een aankoop van € 39

Voor levering naar Nederland met PostNL binnen 24 uur van maandag tot en met zaterdag is de levering gratis vanaf een aankoop van €39. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €5,95 incl. btw voor levering aan huis.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling naar een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen voor €4,95 voor bestellingen onder €39 en gratis voor bestellingen boven €39. Je kunt je pakket volgen via een track and trace code die je per e-mail ontvangt van Sendcloud of PostNL.

Frankrijk – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39 (afhaalpunt)

Voor leveringen naar Frankrijk is de levering gratis vanaf een aankoop van €39 met Mondial Relay (afhaalpunt). Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €3,90 incl. btw voor levering naar een Mondial Relay afhaalpunt. Levering aan huis is gratis vanaf een aankoop van €69. Voor bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €6,95.

Luxemburg – levering naar een afhaalpunt voor € 2,50

Voor leveringen naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt gratis vanaf een aankoop van €39. Voor bestellingen onder dit bedrag betaal je slechts €2,50 verzendkosten. Levering aan huis in Luxemburg is gratis vanaf een aankoop van €69.

Snelle Levering in Europa en Internationale leveringen buiten-EU

Voor snelle levering in Europa worden de verzendkosten berekend op de afrekenpagina. Voor internationale leveringen buiten de EU gelden speciale tarieven. Het algemene tarief voor internationale verzendingen buiten Europa is €25, maar afwijkende tarieven zijn mogelijk.

Snelle Levering tijdens de eindejaarsperiode 2023 – 2024

Tijdens de eindejaarsperiode raden we aan om pakjes naar afhaalpunten te laten leveren om ervoor te zorgen dat ze binnen 24 uur bezorgd worden. Het kan incidenteel voorkomen dat Bpost of PostNL pakjes naar een afhaalpunt of bij de buren levert in plaats van aan huis. In dat geval worden de pakjes de volgende dagen alsnog bij je thuis aangeboden.