België – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39

  • Bpost aan huis – € 4,95 (Levering binnen 24 uur)
  • Bpost afhaalpunt – € 3,90 (levering binnen 24 uur)
  • Mondial Relay afhaalpunt – € 3,90 (levering 3 a 4 werkdagen)

Nederland – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39

  • Levering aan huis – € 5,95 (bezorgd binnen 24 uur)

Frankrijk – Gratis vanaf een aankoop van € 39 (afhaalpunt)

Levering in Afhaalpunt – € 3,90 (1 a 3 werkdagen). Gratis levering aan huis vanaf € 69. Voor bestellingen onder € 69, betaal je € 5,95

Duitsland – Gratis levering vanaf € 75

Levering aan huis 6,95 (1 a 2 werkdagen)

Luxemburg – Gratis vanaf € 39

  • Mondial Relay afhaalpunt – € 3,95 (3 werkdagen)
  • Levering aan huis – 6,95 (3 werkdagen)

Snelle en gratis levering België

Snelle levering en correcte behandeling van uw bestelling is voor ons een prioriteit daarom stellen we uw bestelling dezelfde dag nog nauwkeurig samen. Na de samenstelling wordt de bestelling nagekeken, verpakt en binnen 24 uur verstuurd naar door u gekozen adres. Voor gedetailleerde bestelprocedure zie hieronder.

Voor 17 uur besteld, morgen in huis, dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op werkdagen (maandag tot en met donderdag) en waarbij Bpost als de bezorger gekozen is. Bestellingen, geplaatst in het weekend, worden maandag bezorgd. Bezorging binnen 24 uur (Bpost) geldt ook voor de bestellingen met betaalmethode “achteraf betalen met Klarna”.

Plaats je bestelling op een werkdag en kies ervoor hem thuis te laten bezorgen, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren, bijvoorbeeld op kantoor of bij een familielid. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakje in ontvangst kan nemen.

Gratis snelle levering vanaf € 39.

Voor bestellingen onder € 39, komen de verzendkosten op € 4,95 incl. Btw. Je kunt ook kiezen om de levering Gratis te laten bezorgen naar Bpost-afhaalpunten of pakjes automaten. Voor bestellingen onder € 39 komen de verzendkosten naar een Bpost afhaalpunt op € 3,90!

Bpost levert gemiddeld binnen 24 uur (werkdagen). Mondial relay levert binnen 3 à 4 werkdagen naar afhaalpunten.

Levering naar Nederland

Naar Nederland is de levering Gratis vanaf een aankoop van € 39. Voor bestellingen onder € 39, bedragen de verzendkosten € 5,95 incl. Btw. Je kunt uw bestelling ook altijd opvolgen via track and trace code die u krijgt via e mail van bpost.

Leveringen naar Frankrijk

Naar Frankrijk is de levering Gratis met Mondial Relay (afhaalpunt) vanaf een aankoop van € 39. Voor bestellingen onder € 39, bedragen de verzendkosten € 3,90 incl. Btw voor levering in een Mondial Relay afhaalpunt. Levering aan huis is gratis vanaf € 69. Voor de bestellingen onder € 69, kost de verzending € 5,95.

Leveringen naar Luxemburg

Naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt Gratis vanaf een aankoop van € 35. Levering aan huis zijn Gratis vanaf een aankoop van € 69.

 Snelle Levering in Europa

Het tarief voor verzending van uw pakket zal op de afrekenpagina berekend worden.

Internationale leveringen buiten-EU

Biobey levert wereldwijd en voor de verzending van pakketten buiten Europa gelden speciale tarieven.

Het tarief voor de verzending zal op de afrekenpagina berekend worden. Het algemene tarief voor internationale verzendingen (buiten Europa) is € 25. Afwijkende tarieven zijn mogelijk.

Levering tijdens de eindejaarsperiode

Tijdens de eindejaarsperiode raadt Bpost aan om pakjes naar afhaalpunten te laten leveren zodat ze zeker binnen 24 uur bezorgd worden.

Het is mogelijk dat Bpost pakjes naar afhaalpunt levert terwijl aan huis levering aangeduid was. Dit gebeurt slechts uitzonderlijk. Pakjes die naar afhaalpunt zijn geleverd in plaats van bij uw thuis, worden een van de volgende dagen terug bij uw thuis aangeboden.