Gratis en snelle levering vanaf een aankoop van €39

België – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39

Vandaag besteld, morgen geleverd met Bpost (24 uur levering)
Dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op de werkdagen.*

Verzendkosten voor aankopen die minder dan €39 bedragen binnen België:
Bpost aan huis – € 4,95 (Levering binnen 24 uur)
Bpost afhaalpunt – € 3,90 (levering binnen 24 uur)
Mondial Relay afhaalpunt – € 3,90 (levering 3 à 4 werkdagen)

Nederland – Gratis snelle levering vanaf een aankoop van € 39

Vandaag besteld, morgen geleverd met Bpost partner DHL of DPD (24 uur levering). Dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op de werkdagen (ma-do).*
Voor aankopen onder €39 bedraagt de levering aan huis € 5,95 (bezorgd binnen 24 uur)
Frankrijk – Gratis levering vanaf een aankoop van € 39 (afhaalpunt)

Levering in Afhaalpunt – € 3,90 (1 à 3 werkdagen).
Gratis levering aan huis vanaf € 69. Voor bestellingen onder € 69, betaal je € 5,95

Duitsland – Gratis snelle levering vanaf € 75

Levertijd van 1- 2 werkdagen
Voor aankopen onder €75 bedragen de verzendkosten aan huis €6,95

Luxemburg – Gratis levering vanaf € 39

Mondial Relay afhaalpunt – € 3,95 (3 werkdagen)
Levering aan huis – 6,95 (3 werkdagen)

Gratis staaltjes bij elke bestelling

Als extraatje voegen we gratis een of meerdere staaltjes toe bij elke bestelling. Zo kun je nieuwe producten ontdekken en testen. Heb je voorkeur voor bepaalde categorieën? Schrijf een nota in het bestelformulier met vermelding van een categorie of product dat je graag zou willen testen. De staaltjes worden toegevoegd zolang de voorraad strekt.
Bestellingen worden verzonden in ecologische verpakking zonder plastic
De dozen en vulmateriaal zijn gemaakt van gerecycleerd en duurzaam materiaal. De verpakkingen zijn volledig vrij van plastic. Hiermee willen we ons steentje bijdragen aan het verminderen van plastic afval.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Nadat de bestelling is verwerkt, wordt een verzendetiket aangemaakt. Zodra het pakket wordt verwerkt door Bpost ontvang je per e-mail een trackingcode van Bpost. Met behulp van de trackingcode kun je de status van je pakket eenvoudig opvolgen. Mocht je vragen hebben over de status van het-+ pakket of de trackingcode, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@biobey.be

Kan mijn pakket op bepaalde dag worden verzonden?

Ja, je kunt een nota schrijven op het bestelformulier op welke dag je pakket verzonden mag worden. Andere mogelijke verzoeken en instructies met betrekking tot de verzending mogen in de nota of via e-mail info@biobey.be doorgegeven worden.

Retour

Tot wanneer kan ik een product retourneren?

Bij Biobey hanteren we een retourbeleid van 30 dagen. Dit betekent dat je het recht hebt om het product ongeopend en onbeschadigd binnen 30 dagen te retourneren. Neem contact op met onze klantendienst zodat we je retour verzoek kunnen verwerken.

Hoe kan ik een of meerdere producten retourneren?

Wil je graag een of meerdere producten retourneren? Neem dan contact op met onze klantendienst. Vermeld je bestelnummer en reden van retour. Vervolgens wordt je verzoek voor het retour verwerkt en wordt er een retour ticket gecreëerd. Zodra we de geretourneerde producten ontvangen in goede staat wordt het bedrag terug op je rekening gestort. Let op de retourkosten van de retourlevering worden afgetrokken van het terug te betalen som. Het kan tussen 3-5 werkdagen duren tot het bedrag op de rekening is teruggestort.

Snelle en gratis levering België

Snelle levering en correcte behandeling van uw bestelling is voor ons een prioriteit, daarom stellen we uw bestelling dezelfde dag nog nauwkeurig samen. Na de samenstelling wordt de bestelling nagekeken, verpakt en binnen 24 uur verstuurd naar door u gekozen adres. Voor gedetailleerde bestelprocedure zie hieronder.

*Vandaag  besteld, morgen in huis, dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op werkdagen (maandag tot en met donderdag) en waarbij Bpost als de bezorger gekozen is. Bestellingen, geplaatst in het weekend, worden maandag bezorgd. Bezorging binnen 24 uur (Bpost) geldt ook voor de bestellingen met betaalmethode “achteraf betalen met Klarna”.

Plaats je bestelling op een werkdag en kies ervoor hem thuis te laten bezorgen, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren, bijvoorbeeld op kantoor of bij een familielid. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakje in ontvangst kan nemen.

Voor bestellingen onder € 39, komen de verzendkosten op € 4,95 incl. Btw. U kunt ook kiezen om de levering gratis te laten bezorgen naar Bpost-afhaalpunten of pakjesautomaten. Voor bestellingen onder € 39 komen de verzendkosten naar een Bpost afhaalpunt op € 3,90.
Bpost levert gemiddeld binnen 24 uur (werkdagen). Mondial relay levert binnen 3 à 4 werkdagen naar afhaalpunten.

Levering naar Nederland

Naar Nederland is de levering Gratis vanaf een aankoop van € 39. Voor bestellingen onder € 39, bedragen de verzendkosten € 5,95 incl. Btw. Je kunt uw bestelling ook altijd opvolgen via track and trace code die u krijgt via e mail van bpost.

Leveringen naar Frankrijk

Naar Frankrijk is de levering Gratis met Mondial Relay (afhaalpunt) vanaf een aankoop van € 39. Voor bestellingen onder € 39, bedragen de verzendkosten € 3,90 incl. Btw voor levering in een Mondial Relay afhaalpunt. Levering aan huis is gratis vanaf € 69. Voor de bestellingen onder € 69, kost de verzending € 5,95.

Leveringen naar Luxemburg

Naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt gratis vanaf een aankoop van € 39. Levering aan huis is gratis vanaf een aankoop van € 69.

Snelle Levering in Europa

Het tarief voor verzending van uw pakket zal op de afrekenpagina worden berekend.

Internationale leveringen buiten-EU

Biobey levert wereldwijd en voor de verzending van pakketten buiten Europa gelden speciale tarieven.
Het tarief voor de verzending zal op de afrekenpagina worden berekend. Het algemene tarief voor internationale verzendingen (buiten Europa) is € 25. Afwijkende tarieven zijn mogelijk.

Levering tijdens de eindejaarsperiode

Tijdens de eindejaarsperiode raadt Bpost aan om pakjes naar afhaalpunten te laten leveren zodat ze zeker binnen 24 uur bezorgd worden.
Het is mogelijk dat Bpost pakjes naar afhaalpunt levert terwijl aan huis levering aangeduid was. Dit gebeurt slechts uitzonderlijk. Pakjes die naar afhaalpunt zijn geleverd in plaats van bij uw thuis, worden een van de volgende dagen terug bij uw thuis aangeboden.