Gratis levering thuis of afhaalpunt vanaf €35

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en correcte behandeling van uw bestelling is voor ons een prioriteit daarom stellen we uw bestelling dezelfde dag nog zorgvuldig samen. Na de samenstelling wordt de bestelling nagekeken, verpakt en binnen 24 uur verstuurd naar door u gekozen adres.
Voor gedetailleerde bestelprocedure zie hieronder.

Voor 14.00 uur besteld, binnen 1 à 2 werkdagen thuis geleverd. Plaats je bestelling op een werkdag en  kies  ervoor hem thuis te laten bezorgen, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren bijvoorbeeld op kantoor of bij een familielid. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakje in ontvangst kan nemen.

Voor leveringen binnen België

In België is de levering Gratis vanaf een aankoop van €35. Voor bestellingen onder €35, komen de verzendkosten op €3,45 incl.btw.

Je kunt ook kiezen om de levering Gratis te laten bezorgen in Bpost-afhaalpunten vanaf €35. Voor bestellingen onder €35 komen de verzendkosten op €2,60!

Leveringen naar Frankrijk (Mondial Relay of Bpost)

Naar Frankrijk is de levering Gratis met Mondial Relay (afhaalpunt) vanaf een aankoop van €35. Voor bestellingen onder  €35, bedragen de verzendkosten €3,99 incl.btw  voor levering in Mondial Relay afhaalpunt. 

Levering thuis voor bestellingen onder €69, bedragen de verzendkosten €7,95 incl.btw. De levering is Gratis vanaf een aankoop van €69.

Leveringen naar Nederland en Duitsland

Naar Nederland en Duitsland is de levering Gratis vanaf een aankoop van €59. Voor bestellingen onder €59, bedragen de verzendkosten € 4,95 incl.btw. Je kunt je bestellingen ook laten lleveren in DPD pick up point gratis vanaf een aankoop van €49. Voor bestellingen onder €49 bedragen de verzendkosten naar DPD pick up point €4,99 incl.btw.
Je kunt uw bestelling ook altijd opvolgen via track and trace code.

Leveringen naar Luxemburg

Naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt Gratis vanaf een aankoop van €35. Levering aan huis zijn Gratis vanaf een aankoop van €69. 

Laat uw bestelling leveren op een ander adres

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakketje in ontvangst kan nemen.

Sluit Menu
×

Winkelmand