Snelle en betrouwbare levering

Snelle en correcte behandeling van uw bestelling is voor ons een prioriteit daarom stellen we uw bestelling dezelfde dag nog nauwkeurig samen. Na de samenstelling wordt de bestelling nagekeken, verpakt en binnen 24 uur verstuurd naar door u gekozen adres.
Voor gedetailleerde bestelprocedure zie hieronder.

Voor 15 uur besteld, morgen in huis, dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op werkdagen. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden maandag bezorgd.
Bezorging binnen 24 uur geldt ook voor de bestellingen met betaalmethode “achteraf betalen met Klarna”.
Plaats je bestelling op een werkdag en  kies  ervoor hem thuis te laten bezorgen, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren bijvoorbeeld op kantoor of bij een familielid. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakje in ontvangst kan nemen.

Voor leveringen binnen België

In België is de levering Gratis vanaf een aankoop van € 35. Voor bestellingen onder € 35, komen de verzendkosten op € 3,95 incl.btw.

Je kunt ook kiezen om de levering Gratis te laten bezorgen in Bpost-afhaalpunten vanaf € 35. Voor bestellingen onder € 35 komen de verzendkosten op € 2,90!

Leveringen naar Nederland en Duitsland

Naar Nederland en Duitsland is de levering Gratis vanaf een aankoop van €60. Voor bestellingen onder €60, bedragen de verzendkosten € 5,95 incl.btw. Je kunt uw bestelling ook altijd opvolgen via track and trace code die u krijgt via email van sendcloud.

Leveringen naar Frankrijk (Mondial Relay of Bpost)

Naar Frankrijk is de levering Gratis met Mondial Relay (afhaalpunt) vanaf een aankoop van € 35. Voor bestellingen onder € 35, bedragen de verzendkosten € 4,99 incl.btw voor levering in Mondial Relay afhaalpunt. 

Levering thuis voor bestellingen onder € 69, bedragen de verzendkosten € 7,95 incl.btw. De levering is Gratis vanaf een aankoop van € 69.

Leveringen naar Luxemburg

Naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt Gratis vanaf een aankoop van €35. Levering aan huis zijn Gratis vanaf een aankoop van €69. 

Laat uw bestelling leveren op een ander adres.

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakketje in ontvangst kan nemen.

Levering in Europa

Het tarief voor verzending van uw pakket zal op de afrekenpagina berekend worden.

De Rest van de wereld

Biobey levert wereldwijd en voor de verzending van pakketten buiten Europa gelden speciale tarieven. Het tarief voor de verzending zal op de afrekenpagina berekend worden.

Het algemene tarief voor internationale verzendingen (buiten Europa) is € 25. Afwijkende tarieven zijn mogelijk.