België – Gratis vanaf een aankoop van €35

  • Bpost aan huis – 4,95 (Levering binnen 24 uur)
  • Bpost afhaalpunt – 3,90 (levering binnen 24 uur)
  • Mondial Relay aan huis – 3,90 (levering 3 werkdagen)
  • Mondial Relay afhaalpunt – 2,50 ( levering 3 werkdagen)

Nederland – Gratis vanaf een aankoop van €60

  • DHL aan huis – 5,95 ( 1 à 2 werkdagen)
  • Mondial Relay Afhaalpunt – 3,95 ( 4 werkdagen)
  • Mondial Relay aan huis –4,95 (4 werkdagen)

Frankrijk – Gratis vanaf een aankoop van €39

Mondial Relay afhaalpunt – 3,90 ( 3 a 5 werkdagen ). Keuze van de afhaalpunt per e-mail na bevestiging van de bestelling

Duitsland – Gratis vanaf €75

Levering aan huis 6,95 ( 1 a 2 werkdagen)

Luxemburg – Gratis vanaf €35

  • Mondial Relay afhaalpunt – 3,95 ( 3 werkdagen)
  • Levering aan huis – 6,95 ( 3 werkdagen )

Snelle en betrouwbare levering Snelle en correcte behandeling van uw bestelling is voor ons een prioriteit daarom stellen we uw bestelling dezelfde dag nog nauwkeurig samen. Na de samenstelling wordt de bestelling nagekeken, verpakt en binnen 24 uur verstuurd naar door u gekozen adres. Voor gedetailleerde bestelprocedure zie hieronder. Voor 16 uur besteld, morgen in huis, dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op werkdagen en waarbij Bpost als de bezorger gekozen is. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden maandag bezorgd. Bezorging binnen 24 uur (Bpost) geldt ook voor de bestellingen met betaalmethode “achteraf betalen met Klarna”.

Plaats je bestelling op een werkdag en kies ervoor hem thuis te laten bezorgen, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten leveren bijvoorbeeld op kantoor of bij een familielid. Denk eraan een leveringsadres te kiezen (familielid, kantoor…) waar iemand tijdens de kantooruren uw pakje in ontvangst kan nemen.

Levering België Gratis levering vanaf € 35. Voor bestellingen onder € 35, komen de verzendkosten op € 4,95 incl.btw. Je kunt ook kiezen om de levering Gratis te laten bezorgen naar Bpost-afhaalpunten vanaf € 35. Voor bestellingen onder € 35 komen de verzendkosten naar een Bpost afhaalpunt op € 3,90! Verzendkosten van levering naar een dichtstbijzijnde Mondial Relay afhaalpunt komt op 2,50 . Levering aan huis met Mondial relay komt op 3,90.

Let op Gemiddelde Leveringstijden van Mondial Relay zijn langer dan bij Bpost.

Bpost levert gemiddeld binnen 1 a 2 werkdagen. Mondial relay levert binnen 3 à 4 werkdagen.

Levering naar Nederland

Naar Nederland is de levering Gratis vanaf een aankoop van €60. Voor bestellingen onder €60, bedragen de verzendkosten € 5,95 incl.btw. Je kunt uw bestelling ook altijd volgen via track and trace code die u krijgt via e mail van sendcloud.

Vanaf nu kunt u ook kiezen om uw pakjes met Mondial Relay te laten bezorgen.

Let op 4 werkdagen is de gemiddelde levertijd Mondial Relay. Tarieven voor Mondial Relay Mondial Relay Afhaalpunt – €3,95 ( 4 werkdagen) Mondial Relay aan huis – €4,95 (4 werkdagen). De gemiddelde levertijden van mondial relay zijn langer dan bij DHL of Bpost.

Leveringen naar Frankrijk (enkel afhaalpunt Mondial Relay)

Naar Frankrijk is de levering Gratis met Mondial Relay (afhaalpunt) vanaf een aankoop van € 39. Voor bestellingen onder €39, bedragen de verzendkosten €3,90 incl.btw voor levering in een Mondial Relay afhaalpunt.

Leveringen naar Luxemburg

Naar Luxemburg is de levering naar een Mondial Relay afhaalpunt Gratis vanaf een aankoop van €35. Levering aan huis zijn Gratis vanaf een aankoop van €69.

 Levering in Europa

Het tarief voor verzending van uw pakket zal op de afrekenpagina berekend worden.

Internationale leveringen buiten EU

Biobey levert wereldwijd en voor de verzending van pakketten buiten Europa gelden speciale tarieven.

Het tarief voor de verzending zal op de afrekenpagina berekend worden. Het algemene tarief voor internationale verzendingen (buiten Europa) is € 25. Afwijkende tarieven zijn mogelijk.