BEMA Cosmetici - Italiaanse natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Bema Cosmetici combineert de kracht van natuurlijke extracten en geavanceerde technologieën om producten te creëren die de grootste uitdagingen aankunnen en bewezen resultaten leveren.

Zo is het natuurlijke anti aging producten (vb. Nuy crème), lijn tegen pigmentvlekken, haaruitval, cellulite uiterst effectief en al jaren gebruikt en geprezen door schoonheidsspecialisten net als huidtherapeuten over de hele wereld.

Bema is ontstaan in het jaar 1986 In het zonnige stadje Rovito. Door jaren hard werk en hoogwaardige kwaliteit heeft Bema een groot aantal enthousiaste en trouwe liefhebbers weten te veroveren. Dankzij de samenstelling, die bestaat uit de zuiverste biologische plantaardige ingrediënten en biologische oliën, heeft Bema Cosmetici een feilloze kwaliteit en efficiëntie.

Bema Cosmetici is Ecocert een ICEA gecertificeerd

Bema cosmetici verzorgingsproducten zijn natuurlijk. Het cosmeticabedrijf gebruikt alleen gecertificeerde plantenextracten. Bema cosmetica bevat geen synthetische conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parabenen of chemische additieven. Het is ook niet getest op dieren. Bema Cosmetici producten zijn gecertificeerd met Vegan, Ecocert, ICEA.

De natuurlijke biologische cosmetica van Bema helpt om onze natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Professionele verzorgingsproducten van Bema Cosmetici

Vitamine E is een van de belangrijke ingrediënten in Bema verzorging. Het beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en oxidatieve stress. Daarnaast bevatten de producten extracten van pompelmoespitten. Bema cosmetica is ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen.

Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat zepen, maskers, crèmes, serums, shampoos, lotions, balsems van zeer hoge kwaliteit. De producten worden onderworpen aan verschillende onderzoeken om hun efficiëntie te testen.

Het bedrijf creëert ook veel producten specifiek voor schoonheidssalons.

We kunnen met zekerheid zeggen dat Bema cosmetica ook therapeutisch is. Bema cosmetici maakt ook een hele lijn op basis van granaatappelzaadextract en zeewier. Het is Bema’s professionele biologische cosmetica die enorm populair is bij schoonheidsinstituten en SPA’s. De Botox crème met soja-isoflavonen van Bema is een van hun succesverhalen.

Onze Favoriete producten van Bema Cosmetici

Het hele gamma cosmetische crèmes van Bema bevat granaatappel- en grapefruitzaadextracten, zeewier en soja-isoflavonen. De bioloogische verzorgingsproducten met deze samenstelling verbetert en verjongt de huid in korte tijd, verhoogt de elasticiteit van de huid aanzienlijk en hydrateert de huid tegelijkertijd. Het maakt de fijne rimpels, veroorzaakt door een droge huid, gladder.

Anti-Haaruitval Lijn

De anti haaruitval shampoos en ampullen van Bema Cosmetici hebben zich zeer goed bewezen. Hun werking is onderbouwd met verschillende studies en onderzoeken. Dankzij hun samenstelling bestaande uit unieke plantaardige ingrediënten zijn de shampoos van Bema Cosmetica erg effectief.

Alle Bema cosmetica producten zijn gemaakt van grondstoffen die geteeld zijn op schone biologische velden.

Beste haarverzorgingsproducten van Bema Cosmetici