Bioearth - Biologische cosmetica en welzijnsproducten. Gemaakt door www.biobey.be

In het jaar 1996 hebben Sabrina en Paolo het bedrijf Bioearth opgericht voor de productie van biologische en natuurlijke cosmetica. Zij stelden zichzelf vanaf het begin het doel om doeltreffende natuurlijke en hoogwaardige cosmetica en verzorgingsproducten te creëren. Hun producten zijn niet enkel geliefd in hun land van herkomst, Italië. Maar ook ver buiten de grenzen van Italië.

Hun producten hebben al 20 jaar een onberispelijke reputatie. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige ingrediënten. En het bedrijf heeft zich al vele jaren als topper gevestigd in productie van natuurlijke verzorging- en welzijnsproducteen.

De oprichters van het bedrijf halen hun inspiratie uit de natuur. Elk product wordt met hart en ziel gemaakt. Bij het vervaardigen van de producten, gebruiken ze essentiële oliën van hoge kwaliteit, plantenextracten geteeld op biologische velden zonder kunstmest of GGO’s.

Bioearth staat voor innovatieve en hoogwaardige natuurlijke cosmetica

Aangezien veel producten van Bioearth gericht zijn op het behandelen van verschillende huidklachten, wordt een zorgvuldige selectie van ingrediënten gebruikt bij het produceren van de verzorgingsproducten. Ze maken gebruik van onbewerkte, zuivere grondstoffen.

In de natuurlijke Bioearth verzorgingsproducten zal men geen synthetische siliconen, parabenen, minerale oliën of chemische kleurstoffen aantreffen.

De meest succesvolle en bekende productlanceringen van Bioearth in de afgelopen jaren is Spirulina Gold – voedingssupplementen op basis van spirulina. Consho duurzame en milieuvriendelijke zonnebrandcrèmes zijn ook erg populair. Op basis van natuurlijke samenstelling die goed zijn voor de huid en de planeet.

Bioearth best verkochte producten

Het Italiaanse echtpaar koestert een diepe bewondering voor de natuur. Ze zijn zeer begaan met het milieu.

Bioearth zuivere essentiële oliën

De essentiële oliën van Bioearth zijn geformuleerd als voedingssupplement van onberispelijke kwaliteit en smaak. Ze zijn dus geschikt voor inwendig gebruik.
Reeds in de 19e eeuw werd in Frankrijk etherische oliën voor inwendig gebruik toegepast. Het waren de Franse aromatherapeuten die de doeltreffendheid van etherische oliën voor inname onderzocht en bevestigd hebben. Zij voerden talrijke studies uit, die de doeltreffendheid en de voordelen voor het menselijk lichaam hebben aangetoond.

Het gebruik van essentiële oliën kan een zeer krachtig positief effect hebben op het menselijk lichaam. Elke essentiële olie heeft verschillende eigenschappen, die het lichaam op een bepaalde manier beïnvloeden. Sommige essentiële oliën worden inwendig gebruikt om een gezonde celfunctie te ondersteunen. Ze helpen de immuniteit verhogen.

Bioearth essentiële oliën zijn van hoge kwaliteit die een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden. De effecten van inwendig gebruik van etherische oliën zijn veel sterker dan uitwendig gebruik. Elke etherische olie heeft zijn eigen unieke eigenschap en zal zijn eigen unieke reacties veroorzaken in de organen en cellen van het lichaam.

Natuurlijk zullen al deze voordelen voor het lichaam zijn als de juiste dosering in acht wordt genomen. Daarom is het uiterst belangrijk om de essentiële oliën met zorgvuldigheid te gebruiken.

Dit prachtige Italiaanse echtpaar streeft er altijd naar om innovatieve en hoogwaardige producten te creëren. Zij zijn altijd bezig met verbeteren, onderzoeken en innoveren. Zelfs tijdens de pandemie, werkte dit prachtige koppel onvermoeibaar door.

Dankzij het grote enthousiasme en het harde werk, bleven ze maar komen met steeds nieuwe cosmeticalijnen, die onmiddellijk bij vele mensen in de smaak vielen. Zij verlangden dat de gebruikers uiterst tevreden zouden zijn met de werking van hun producten. En ze zijn er goed in geslaagd.

Ontdek Bioearth topproducten