Cannaderm is een Tsjechisch merk gecreëerd door het bedrijf Cannabis Pharma, dat speciale heilzame verzorgingsproducten maakt op basis van biologische hennepolie. Vanaf het begin wilde het bedrijf medicinale en zeer effectieve natuurlijke welzijns- en verzorgingsproducten maken. Ze zijn er goed in geslaagd.

Zelfs de bekende Tsjechische tennisster Karolina Pliskova gebruikt Thermolka Extra gel tegen spier en gewrichtspijn.

Cannaderm natuurlijke verzorgingsproducten met hennepolie

De Tsjechische natuurcosmetica en welzijnsproducten van Cannaderm zijn zeer geliefd bij consumenten in Tsjechië, maar ook ver daarbuiten. De oprichter van Cannabis Pharma en dus ook van Cannaderm producten is Jan Janowski. Zijn producten zijn oorspronkelijk ontstaan uit Jans grote liefde voor zijn moeder.

Hij hoopte dat zijn moeders litteken na de operatie sneller zou genezen. Jan maakte een zalf met hennepolie. De zalf bleek net zo uniek als al zijn producten.

Het postoperatieve litteken van zijn moeder genas zeer snel. Dankzij deze man heeft de wereld kennis kunnen maken met de zeer effectieve Cannaderm verzorgingsproducten.

Biologische hennepolie hoofdingrediënt van Cannaderm producten

De verzorgingsproducten Cannaderm worden vervaardigd op basis van biologische hennepolie. Alle formule van de verzorgingsproducten bevatten dus hennepolie. De medicinale eigenschappen van biologische hennepolie zijn al jaren bekend. Het bevat vitamine A, B1, B6, C, D en E, zink, fluor, ijzer, fosfor, zwavel, kalium, magnesium en ook een maximale hoeveelheid onverzadigde vetzuren.

Ook de shampoos van dit merk, in het bijzonder Capillus shampoo voor seborroïsch eczeem, zijn een groot succes. Hun shampoos hebben unieke en therapeutische eigenschappen. Ze revitaliseren de hoofdhuid, voeden haar met vitaminen en voedingsstoffen, waardoor het haar weer vitaal, glanzend, weelderig wordt en niet meer uitvalt.

Alle producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten. Alleen technische en industriële hennep wordt opgenomen in zeer effectieve preparaten, en het bevat geen THC. Omdat de olie koud en onder beschermende atmosfeer uit de zaden wordt geperst, blijven alle biologisch actieve bestanddelen bewaard.

Bewezen doeltreffendheid van Cannaderm verzorgingsproducten

De natuurlijke verzorgingsproducten van Cannaderm bevatten geen synthetische geurstoffen, paraffine, vaseline, chemicaliën, kleurstoffen of dierlijke ingrediënten. Het bedrijf onderzoekt en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten. Elk product wordt gemaakt met specifieke formules.

De producten zijn dus zeer doeltreffend en hebben therapeutische eigenschappen. Ook eczeem en psoriasis crèmes van dit merk krijgen vele positieve reacties. Ondanks de effectiviteit, de gebruikte kwalitatieve grondstoffen houdt de producent de prijzen heel redelijk.

Tsjechische cosmetica Cannaderm krijgt lovende reacties van vele consumenten. In het bijzonder verwijs ik naar Thermolka verwarmende zalf. Thermolka is zeer effectief tegen spierpijn, pijnlijke gewrichten en pezen.

Acnea is een zeer doeltreffende behandeling tegen puisten en acne. De acne crème verhelpt niet alleen de acne, maar herstelt ook de beschadigde huid, verkleint littekens, vervaagd zwarte puntjes.

Zijn Cannaderm verzorgingsproducten geschikt voor de gevoelige huid?

Het medicinale cannabis gehalte in alle producten wordt bevestigd door een keurmerk. Cannaderm biedt een nieuwe oplossing voor verschillende huid en hoofdhuid klachten voor elke leeftijd en elk huidtype. Ook voor de extra gevoelige huid. Alle producten bevatten immers hennepolie met een sterk heilzame werking.

Cannaderm is zelfs geschikt voor de allerkleinsten, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en voor de bijzonder gevoelige huid. De producten van dit merk worden aanbevolen voor de behandeling van verschillende huidproblemen. Het hoofdingrediënt is biologische hennepolie.

Effectieve verzorging voor de atopische huid

De formules zijn ontwikkeld op basis van de unieke eigenschappen van hennepolie in combinatie met bewezen plantenextracten. Cannaderm cosmetica is vooral ontwikkeld voor de problematische en moeilijk te verzorgen huid.

Cannaderm heeft met zijn effectiviteit en resultaten de professionaliteit van zijn makers bewezen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde productietechnologieën. Die voldoen aan de strenge normen voor de productie van cosmetica.

Alle producten zijn door de bevoegde autoriteiten goedgekeurd en gecertificeerd voor verkoop in de EU.

Onze favoriete Cannaderm verzorgingsproducten