Samenwerkingsformulier – Affiliatie Programma Biobey

Ga naar je account/dashboard ( voor goedgekeurde affiliates)

Ben je ook net als wij gepassioneerd door natuurlijke producten met respect voor het lichaam, milieu en dierenwelzijn? Wil je helpen met het verspreiden van word of mouth via je blog of social media? Of hou je van het uittesten en reviewen van producten ? Dan nodigen we je graag uit voor een samenwerking met Biobey!

[slicewp_affiliate_registration]

Meld je aan via ons formulier om meer informatie te ontvangen over de voorwaarden en voordelen. Via een aanmelding wordt een verzoek gedaan om affiliate te worden van Biobey. Na de inschrijving ontvang je een email met meer uitleg, voordelen en de voorwaarden.

Stap 1. Vul het formulier in en klik op versturen
Stap 2. Biobey controleert de aanvraag naar relevantie en keurt jouw aanmelding goed. We behouden recht om partners te weigeren.
Stap 3. Je ontvangt een e-mail met de algemene voorwaarden, informatie en de voordelen.
Stap 4. Na de goedkeuring wordt je affiliate account geactiveerd en krijg je toegang tot je persoonlijke dashboard met je persoonlijke referral links, commisies, te betalen commissies

Over Biobey

Biobey is een webshop voor duurzame natuurlijke verzorging, beauty en gezondheidsproducten. Wat Biobey uniek maakt, is het exclusieve aanbod, transparantie en onze ingrediënten encyclopedie. De producten beschikken over de certificaten zoals Vegan Ok, Bdih, Cosmos Organic, Ecocert, EcoControl, Icea Bio, Cpk Bio,…

Bij Biobey maken we van bewust winkelen een moeiteloze ervaring en helpen om geïnformeerde keuzes te maken bij het kopen van vegan en natuurlijke verzorgingsproducten en welzijnsproducten.

In onze groene webshop vind je hoogwaardige producten voor natuurlijke haarverzorging, effectieve natuurlijke middelen tegen spierpijn en gewrichtspijn. Verder bieden we ook natuurlijke middelen aan om bepaalde huid en hoofdhuid klachten te verhelpen.

Vegan en natuurlijk aanbod
– Natuurlijke haar-huidverzorging
– Zero waste
– Make-up
– Hypoallergene producten
– Natuurlijke supplementen
– Babyverzorging
– Middelen tegen spier-gewrichtspijn
– Atopische huid, eczeem – psoriasis