Gratis levering thuis of afhaalpunt vanaf €35

Groene klei haarmasker maken

Groene klei haarmasker maken
Wanneer moet je een haarmasker gebruiken?

Het is sterk aangeraden om regelmatig natuurlijke haarmasker te gebruiken voor je haar en hoofdhuid. Natuurlijke haarmaskers rijk aan mineralen en vitaminen voeden de huid en zorgen voor een gezonde detox. Dit helpt om de haar en de hoofdhuid te reinigen van vuiligheid, restjes van stylingproducten en vrije radicalen.


Waar is groene klei masker goed voor?

Groene klei poeder helpt de talgproductie van de hoofdhuid te reguleren. Wanneer de hoofdhuid overmatig veel talg produceert, veroorzaakt dit vet haar. Groene klei brengt de talgproductie terug in balans. Daarom is het een efficiënte remedie tegen vet haar.
Daarnaast is groene klei gekend om zijn ontgiftende en detox werking. Het is heel absorberend waardoor het de synthetische stoffen en resten van chemicaliën van haar en de hoofdhuid opneemt.
Dit helpt om futloos en dof haar weer een gezonde glans te geven.

Biologische appelazijn is antibacterieel en doodt het gist op de hoofdhuid die roos veroorzaakt.
Het is dus een efficiënte natuurlijke anti-roos middel. Het bevordert de bloedcirculatie en voorkomt verstopte haarzakjes. Zo stimuleert appelazijn de haargroei.
Etherische lavendelolie wordt gemaakt door middel van stoom destillatie uit verschillende soorten lavendel. De lavendelolie werd in Egypte gebruikt omwille van zijn gezondheidsvoordelen en kalmerende werking. Naast zijn algemeen bekende eigenschappen heeft het nog veel voordelen voor het haar. Lavendelolie maakt de haren dikker en minder snel breekbaar. Het verlicht jeukende hoofdhuid door zijn kalmerende werking.


Hoe vaak moet je een haarmasker gebruiken?

Dit hangt af van je haartype en de conditie van je haar. Heb je erg beschadigde haar door bijvoorbeeld veelvoudige haarkleuringen. In dit geval is het aangeraden om minstens drie keer per week een voedende en detox haarmasker te gebruiken. Door je haar en hoofdhuid te ontdoen van vrije radicalen en te voeden met de nodige vitaminen zal het sneller weer gezond worden. Bij gezonde haar, is het voldoende om elke week een natuurlijke haarmasker op basis van groene klei of andere natuurlijke componenten te gebruiken.

Geen tijd om zelf een haarmakser te maken? Probeer Argiltubo groene klei masker klaar voor gebruik.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand