Naobay Eco en Bio Cosmetica

Spaanse biologische cosmeticabedrijf Naobay is opgericht door vader en zonen Javier en Cristina. Het begon als een klein familiebedrijf. De Spaanse familie wilde unieke natuurlijke cosmetica creëren die de huid zou revitaliseren en verzorgen. Zodat iedereen zich hun natuurlijke gecertificeerde cosmetica kan veroorloven, houden ze de prijzen laag.

Ze hebben een eenvoudige en gebruiksvriendelijke verpakking die het milieu niet vervuilt. Daarnaast is hun cosmetica heel goed. Wat de Spaanse familie ooit voor ogen stond, is hen gelukt.

Deze unieke cosmetica werd gecreëerd door twee broers. Aanvankelijk wilden de twee broers heel graag iets creëren dat aan alle behoeften van de gebruiker zou voldoen. De mensen hebben genoeg van geld verspillen aan producten die schadelijk zijn voor hun gezondheid en die simpelweg niet effectief zijn.

De oprichters van Naobay willen er zeker van zijn dat hun cosmetica aan alle behoeften van de gebruiker voldoet. Het is zeer belangrijk voor de broers om hun producten doeltreffend en betaalbaar te maken voor elke gemiddelde persoon. Naobay verzorgingsproducten worden wereldwijd verkocht.

40 soorten heilzame oliën van Naobay

Naobay cosmetica wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten die op biologische velden worden geteeld. Zonder toevoeging van synthetische meststoffen, pesticiden en bovenal GMO-vrij. Bij de productie van deze producten worden ongeveer 40 soorten oliën gebruikt.

Rozenbottelolie, arganolie, karitéboter, rozenolie, avocado-olie, duindoornolie, calendula-olie, bergamotolie en vele andere.

Naobay cosmetica heeft hydraterende, regenererende, verzachtende en verjongende eigenschappen. Deze producten zijn allemaal Ecocert en Vegan gecertificeerd. Dit bedrijf is voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten.

De producten van Naobay bevatten geen synthetische kleurstoffen, parabenen, vaseline, sulfaten, siliconen en formaldehyde. Uiteraard zijn deze producten niet getest op dieren.

Naobay best verkochte producten

De oliën die gebruikt worden bij de vervaardiging van Naobay verzorgingsproducten zijn gekend om hun heilzame werking. Arganolie is een van de meest gebruikte oliën bij de productie van Naobay natuurlijke cosmetica. Het versoepelt en verjongt de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie. Sheaboter is een uniek cosmetisch component.

Het beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering, verhelpt de doffe en vochtarme huid. Sheaboter wordt ook gebruikt voor de behandeling van rimpels.

Rozenbottelolie is een natuurlijk extract dat nuttige vitaminen en oligo-elementen bevat. Rozenbottelolie regenereert de weefsels en verzacht de huid. Het verjongt en verbetert de elasticiteit van de huid. Deze olie helpt irritaties te verminderen, reguleert productie van talg. Daarnaast stimuleert het vernieuwing van de huidcellen. Het helpt bovendien rimpelvorming te vertragen en de droge huid te hydrateren.

Naobay – Ecocort gecertificeerde verzorging

De Spaanse familie maakt cosmetica van natuurlijke plantaardige extracten en natuurlijke etherische oliën. Met de grondstoffen afkomstig van biologische landbouw die niet met chemicaliën worden bemest en die met de hand werden geoogst. Noabay focust op een duurzame en diervriendelijke productie van hun cosmetica

Dankzij de broers uit Spanje, de ingenieur Javier en de wetenschappelijk geschoolde apotheker Christina, werd Naobay geboren. Twee enthousiaste broers leggen hun ziel in elk van hun creaties.

Al die tijd zijn de broers bezig hun producten te perfectioneren. Voor hen is hun vader het voorbeeld en de grote inspiratiebron voor hun idee. Hij begon al in 2007 met de ontwikkeling van unieke formules voor de actieve ingrediënten en was de oprichter van het bedrijf.

Hun vader had een droom dat een van zijn zonen zijn werk zou voortzetten met hetzelfde enthousiasme als hij ooit zelf had gehad. Hun vader bleef nachtenlang werken aan de creatie van een uniek bedrijf… vaders droom werd werkelijkheid… twee zonen zetten het door hun vader begonnen werk voort.

Ontdek Naobay producten