Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ja.

Retourneren/Herroepingsrecht

Wanneer u via onze webshop goederen of diensten koopt, is dat een aankoop op afstand. Ook bij een aankoop op afstand hebt u als consument recht op de wettelijke herroepingstermijn van 14 kalenderdagen.

U hebt optie om te herroepen:

– middels het modelformulier voor herroeping: Formulier-herroeping.pdf

– middels het afgeven van een andere ondubbelzinnige verklaring

Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht, moet u de ontvangen goederen zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen nadat u ons op de hoogte hebt gebracht van uw beslissing om van de aankoop af te zien, terugsturen. U betaalt de kosten voor het retourneren van de goederen,tenzij de fout aan Biobey toegeschreven kan worden.

De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Artikel VI.53 van het WER voorziet in uitzonderingen op het herroepingsrecht in het geval dat het betreft:

4° de levering van goederen die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid;
5° de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Wat kan ik doen als ik een verkeerd product ontvangen heb? Dienst na verkoop

Voordat een pakket ons magazijn verlaat, wordt het nauwkeurig voorbereid en meerdere keren gecontroleerd op de overeenkomst met uw bestelling.
Maar als zoiets zich toch voordoet en u ontvangt verkeerde producten, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons klantendienst via info@biobey.be