Selenium

Selenium is gunstig voor de huid, nagels en haar
Mineraal selenium is een krachtig antioxidant dat ons lichaam beschermt tegen de oxidatieve stress. Het heeft dus ook talrijke positieve eigenschappen ook voor de huid, nagels en haar. Om die reden wordt het ook vaak toegevoegd aan voedingssupplementen, kwalitatieve cosmetische producten en haargroeisupplementen 

Welke verzorgingsproducten van Biobey bevatten selenium?

Biobey verkoopt witte klei of kaolin die voor 67% uit selenium bestaat. Witte klei is een heel fijne en 100% biologische klei soort die ook hypoallergeen is. Het is geschikt voor alle huidtypes en het haar. Witte klei wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt. Het is verboden om inwendig gebruik van witte klei te promoten, Biobey verkoopt witte klei alleen voor het uitwendig gebruik. Witte klei of kaolin reinigt de huid, zuivert en vernauwt de poriën. Dankzij de hoge concentratie van selenium in witte klei, zijn de gezichtsmaskers, haarmaskers, voetbaden van witte klei heel effectief tegen diverse huidproblemen. Vanwege in de samenstelling aanwezige mineralen en spoorelementen wordt witte klei succesvol ingezet ter behandeling van acne psoriasis, eczema, fijne rimpels en tegen de haarbreuk. Daarnaast verkoopt biobey Argital tandpasta’s die ook kaolin bevatten en dus ook selenium.

Bronnen van selenium

Door gezond en gevarieerd te eten kun je genoeg selenium binnenkrijgen. Het kan aangevuld worden aan de hand van kwalitatieve voedingssupplementen.
Plantaardige bronnen van selenium

Gember
Ginseng
Brandnetel
Kamille
Kurkuma
Citroengras
Rozenbottels

Geef een reactie

  • Berichtcategorie:S