Sodium Cocoyl Hydrolyzed tarwe-eiwit

Sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein is een natriumzout van het condensatieproduct van zoutzuurchloride en gehydrolyseerde tarwe proteïne. Het wordt gebruikt in haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioner, huidreinigers en lichaamsverzorging.

Dit wordt in algemeen als een veilig ingrediënt beschouwd. Het is een stof die gebruikt mag worden in verzorgingsproducten die bio en natuurlijk gecertificeerd zijn.

Functie van sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein

Dit ingrediënt zorgt voor een samenhangende consistentie. Bijvoorbeeld consistentie van een huidcrème. Zodat het gemakkelijk te gebruiken is. Sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein in haar conditioners zorgt dat het haar zacht aanvoelt. Het haar wordt gemakkelijker te kammen. Verder zorgt het voor glans en volume.

Sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein staat niet gekend als een stof die allergische reacties veroorzaakt.

Dit component wordt toegevoegd in de volgende verzorgingsproducten:

Natuurlijke haarcrème of conditioner van Argital:

Dit haar conditioner op basis van hoogwaardige plantenextracten en oliën is rijk aan plantaardige protein, vitaminen en mineralen. Het voedt de hoofdhuid en haar met protein en vitaminen. Dit zorgt ervoor dat het haar volumineuzer en levendig uitziet. Het helpt beschadigd haar te herstellen.
Waardoor het niet meer broos uitziet en droog aanvoelt. Verder beschermt het de haren en hoofdhuid van externe schadelijke invloeden en vrije radicalen. Het haar wordt sterker en bestendiger.

Ontspannende douchegel voor een zachte huid:

Natuurlijke citroenmelisse douchegel reinigt de huid op een milde, maar effectieve manier. Dankzij zijn milde samenstelling van zuiver natuurlijke ingrediënten is het geschikt voor personen met droog en gevoelige huid. De plantenoliën in de douchegel hebben een kalmerende werking op de beschadigd en geïrriteerde huid. Dit zorgt voor een gezonde en gehydrateerd huid.

Citroenmelisse olie is gekend om zijn ontspannende werking op het lichaam en geest. In aromatherapie wordt essentiële olie gebruikt voor zijn rustgevende werking. Verder helpt ontspannende douchegel het versterken van de natuurlijke beschermlaag van de huid. De aangename aroma zorgt voor een aangename frisse gevoel na gebruik.

  • Berichtcategorie:S