Sodium hydroxide

Sodium hydroxide ook wel natriumhydroxide genoemd is een natuurlijke derivaat. Sodium hydroxide is een witte, hygroscopische vaste stof, die zeer goed oplosbaar is in water. In ons assortiment vindt u verschillende verzorging en gezondheidsproducten met sodium hydroxide. Deze producten zijn producten tegen eczeem, psoriasis, zware benen, spierpijn en gewrichtspijn. Hieronder een opsomming van enkele producten met natriumhydroxide

Atopos is een biologisch gecertificeerde crème tegen atopisch eczeem. Atopos eczeem crème heeft zijn doeltreffendheid te danken aan een hoge concentratie van biologische hennepolie (27%) verrijkt met extracten van kamperfoelie en panthenol.

– Thermolka licht verwarmende gel tegen spierpijn en gewrichtspijn. Thermolka helpt ook bij koude voeten die het gevolg zijn van onvoldoende doorbloeding.

Zware en vermoeide benen gel Venosil van het merk Cannaderm helpt bij het verlichten van klachten zoals vermoeide benen, opgezwollen benen. Venosil helpt ook bij het vervagen van zichtbare spataderen.

– Thermolka Extra is een sterk verwarmende gel die kan helpen bij klachten zoals lage rugpijn, spierpijn, nek en schouderpijn.

Sodium hydroxide in cosmetica

In cosmeticaproducten wordt Sodium hydroxide gebruikt in shampoos, zepen, haarkleuren, bad en doucheproducten, make-up en nagellak. Een van de belangrijkste eigenschappen van natriumhydroxide is dat het in vet en olieachtige substanties snel oplost. Andere namen: Natriumhydroxide

  • Berichtcategorie:S