Levering afhaalpunt €2,90 thuis - €3,95 en GRATIS vanaf €35

Sodium lauryl glucose carboxylate

Wat is Sodium Lauryl Glucose?

Sodium lauryl glucose carboxylate is een oppervlakte-actieve stof, surfactant van natuurlijke oorsprong, dit wil zeggen dat het geproduceerd is uit natuurlijke grondstoffen. Bijvoorbeeld maïs, kokos, suiker,.. Er zijn geen chemische adetieven toegevoegd bij het produceren van dit stof. Sodium lauryl glucose carboxylate is 100% veilig. In natuurlijke verzorgingsproducten wordt het gebruikt om water met olie te mengen om de huid effectief en diep te kunnen reinigen.

Voordelen van Sodium Lauryl Glucose Carboxyte

Vaak besproken probleem is de chemische schuimmiddelen die gebruikt worden in huid reinigers of shampoos. Zodat shampoos, gezichtsreinigers zouden schuimen worden voor de huid schadelijke stoffen gebruikt zoals sulfaten. Die synthetische stoffen geven de indruk goed te reinigen, maar dit is niet het geval. De reden dat ze gebruikt worden in conventionele hygiëne producten is omdat ze goedkoop zijn. Echter hebben ze veel nadelen voor de huid en het lichaam. Niet enkel tasten ze de huid, maar worden via de huid door het lichaam geabsorbeerd. Dit zijn synthetische, onnatuurlijke stoffen die niet in ons lichaam horen.

Sodium Lauryl Glucose Carboxyte is een natuurlijke alternatief voor de synthetische schuimmiddelen. Dit stof wordt gebruik in sulfaat vrije natuurlijke verzorging. Zo versterkt de schuimvorming van natuurlijke reinigingsproducten en vervangt schadelijke chemische schuimmiddelen zoals SLES, SLS. 

Sodium Lauryl glucose carboxylate is huidvriendelijk, heeft geen bijwerkingen en   is goedgekeurd voor gebruik in gecertificeerde natuurlijke en biologische cosmetische producten. Geschikt voor alle huidtypen

Sluit menu
×

Winkelmand