Sodium lauryl glucose carboxylate

Wat is Sodium Lauryl Glucose?

Sodium lauryl glucose carboxylate is een oppervlakte-actieve stof, surfactant van natuurlijke oorsprong, dit wil zeggen dat het geproduceerd is uit natuurlijke grondstoffen. Bijvoorbeeld maïs, kokos, suiker,.. Er zijn geen chemische adetieven toegevoegd bij het produceren van dit stof. Sodium lauryl glucose carboxylate is 100% veilig. In natuurlijke verzorgingsproducten wordt het gebruikt om water met olie te mengen om de huid effectief en diep te kunnen reinigen.

Voordelen van Sodium Lauryl Glucose Carboxyte

Vaak besproken probleem is de chemische schuimmiddelen die gebruikt worden in huid reinigers of shampoos. Zodat shampoos, gezichtsreinigers zouden schuimen worden voor de huid schadelijke stoffen gebruikt zoals sulfaten. Die synthetische stoffen geven de indruk goed te reinigen, maar dit is niet het geval. De reden dat ze gebruikt worden in conventionele hygiëne producten is omdat ze goedkoop zijn. Echter hebben ze veel nadelen voor de huid en het lichaam. Niet enkel tasten ze de huid, maar worden via de huid door het lichaam geabsorbeerd. Dit zijn synthetische, onnatuurlijke stoffen die niet in ons lichaam horen.

Natuurlijke Vervanger van SLES en SLS

Sodium Lauryl Glucose Carboxyte is een natuurlijke alternatief voor de synthetische schuimmiddelen. Dit stof wordt gebruikt in natuurlijke verzorgingsproducten die geen sulfaten bevatten. Het versterkt de schuimvorming van natuurlijke hygiëne producten. Natuurlijke verzorgingsproducten schuimen van nature minder dan producten met synthetische ingrediënten. Daarom wordt dit als een natuurlijke vervanger gebruikt voor schadelijke chemische schuimmiddelen die voorkomen in conventionele hygiëne producten zoals zeep, douchegels en shampoos. Dit zorgt dat ook de natuurlijke huidreinigers, sulfaatvrije shampoos en douchegels voldoende schuimen zonder negatieve bijwerkingen.

Gevaren van Sodium Lauryl glucose carboxylate

Sodium Lauryl glucose carboxylate wordt in het algemeen als een veilig stof beschouwd. Het is huidvriendelijk. Het veroorzaakt geen huidirritaties of allergische reacties. Het heeft geen ongewenste of negatieve bijwerkingen op het lichaam. Dankzij zijn natuurlijke oorsprong en zachte aard is dit stof goedgekeurd voor het voor gebruik in gecertificeerde natuurlijke en biologische cosmetische producten. Sodium Lauryl glucose carboxylate is Geschikt voor alle huidtypen.

  • Berichtcategorie:S