Gratis levering thuis of afhaalpunt vanaf €35
Alfabetische ingrediëntenlijst

Stearic Acid

Andere namen: Stearinezuur

Stearinezuur is een vetzuur die gewonnen wordt uit vetten. In cosmetica heeft het verschillende functies. Stearic Acid of stearinezuur wordt gebruikt als emulgator, dit betekent dat het helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn (vormt olie-in-wateremulsie). Daarnaast is het ook een reinigende middel, het versterkt het reinigend vermogen van het product. Het wordt gebruikt in zepen, huidverzorgingsproducten en make-up.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand