Caprylyl/Capryl Glucoside in cosmetica

Caprylyl/Capryl Glucoside is een natuurlijke plantaardige derivaat. Onze webshop biedt diverse natuurlijke huid en haarverzorgingsproducten aan met caprylyl capryl glucoside in de samenstelling. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de natuurlijke en biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten met dit ingrediënt.

Bio intieme wasgel van het merk argital die voor een effectieve reiniging zonder irritatie zorgt. Bovendien helpt het om ontstekingen, infecties van de intieme delen te voorkomen.

Shampoo met groene klei voor de verzorging van normaal en droog haar.

Clarifying, zuiverende shampoo. Deze shampoo versterkt het haar, kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid en geeft, jou haar een prachtige gezonde glans.

– Argital Shampoo om vet haar en roos te behandelen

Caprylyl/Capryl Glucoside is een op suiker gebaseerde oppervlakte-actieve stof van plantaardige oorsprong die als stabilisator van olie-in water emulsie wordt gebruikt.

Gebruik van Caprylyl/Capryl Glucoside in cosmetica

Caprylyl/Capryl Glucoside is een uitstekend huidreinigingsmiddel voor mensen met een gevoelige en droge huid. Het wordt toegevoegd aan de samenstelling van diverse verzorgingsproducten, douchegel en shampoos. Caprylyl/ Capryl Glucoside verbetert het productvolume en zorgt voor een milde reiniging. Het is een milde stof die de huid niet uitdroogt en geschikt is voor de verzorgingsproducten van kinderen. Het wordt in verzorgingsproducten gebruikt als schuimmiddel en emulgator die helpt bij het mengen van twee niet mengbare of moeilijk mengbare stoffen.

Kan Caprylyl/Capryl Glucoside allergische reacties veroorzaken?

Caprylyl/Capryl Glucoside is veilig voor de gezondheid en veroorzaakt geen irritaties of allergische reacties. Caprylyl/ Capryl Glucoside wordt verkregen op een duurzame manier en is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt in natuurlijk gecertificeerde verzorgingsproducten en cosmetica.

  • Berichtcategorie:C