Gratis levering thuis of afhaalpunt vanaf €35
Alfabetische ingrediëntenlijst

Caprylyl/Capryl Glucoside

Caprylyl-Capryl Glucoside is op een suiker gebaseerde oppervlakte-actieve stof van plantaardige oorsprong die als stabilisator van olie-in water emulsie wordt gebruikt. Het is een milde stof die de huid niet uitdroogt. Caprylyl-Capryl Glucoside is geschikt voor verzorgingsproducten van kinderen. Het wordt in verzorgingsproducten gebruikt als schuimmiddel en emulgator die helpt bij het mengen van twee niet of moeilijk mengbare stoffen. Caprylyl of Capryl Glucoside verbetert het productvolume en zorgt voor een milde reiniging.

Gebruik in cosmetica

Caprylyl/ Capryl Glucoside is een uitstekende huidreinigingenmiddel voor mensen met een gevoelige en droge huid. Het wordt toegevoegd aan de samenstelling van diverse verzorgingsproducten, douchegel en shampoos. Caprylyl/ Capryl Glucoside wordt verkregen op een duurzame wijze en is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt in natuurlijk gecertificeerde verzorgingsproducten en cosmetica.

Caprylyl/ Capryl Glucoside is veilig voor de gezondheid en veroorzaakt geen irritaties of allergische reacties.

Sluit Menu
×

Winkelmand