Citrus Aurantium Dulcis Oil

Citrus Aurantium Dulcis of Zoete sinaasappel bevat Citrus flavanolen (soort van flavonoïden), vitamine A, B, C etherische oliën, limoneen, myrceen, alfa-pineen, kalium en calcium.

Citrus Aurantium Dulcis in de biologische cosmetische producten

In onze webshop bieden we talrijke verzorgingsproducten aan met dit ingrediënt in de samenstelling. Hieronder een opsomming van enkele van deze producten:

Natuurlijke afslankende en anti cellulite crème van het merk Argital. Het versterkt de problematische huid en verbetert zo de elasticiteit van de huid

Biologisch gecertificeerde anti rimpel crème op basis van Vitamine E en vitamine F. Deze anti-aging crème zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Het verbetert de elasticiteit van de huid door de rijpere huid te voorzien van waardevolle voedingstoffen.

Etherische olie van Citrus Aurantium Dulcis

Etherische olie van Citrus Aurantium Dulcis wordt uit de schil van biologische zoete sinaasappel geperst en mag niet ingenomen worden of onverdund op de huid worden aangebracht.

Heilzame eigenschappen

Citrus Aurantium Dulcis of zoete sinaasappel is de vrucht van de sinaasappelboom, die tot het geslacht Citrus behoort. De sinaasappelboom heeft middelgrote, donkergroene bladeren, lange doornen en witte, sterk aromatische bloemen. Zoete sinaasappelolie heeft talkrijke heilzame eigenschappen voor de huid en wordt daarom vaak toegevoegd in cosmetische producten.

Het verzacht, hydrateert en kalmeert de geïrriteerde, gebarsten huid. Dankzij de hoge concentratie van vitamine C beschermt het de huid tegen schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld zon) en ondersteunt haar herstellend vermogen. Het heeft een frisse en fruitige geur en wordt eveneens gebruikt als geurstof in verzorgingsproducten.

Zoete sinaasappelolie is de basisgrondstof voor het verkrijgen van limoneen.

Andere namen: zoete sinaasappel olie, citrus aurantium Amara oil, Citrus Aurantium Dulcis peel oil, citrus aurantium Amara oil

  • Berichtcategorie:C