Ethyl Ferulate

Ethyl Ferulate is een natuurlijk plantaardig product met antioxidatieve, ontstekingsremmende eigenschappen. Het is een ester van natuurlijk ferulazuur, derivaat van rijst. Het is een krachtig antioxidant en UV-absorptiemiddel. Biobey biedt diverse verzorgingsproducten aan met Ethyl in de samenstelling.

Cremcann Silver anti acne – Formule met colloïdaal zilver en hennep extracten bevat ook ethyl ferulate. De natuurlijke anti-acne crème is geschikt voor alle huidtypes, waaronder ook de gevoelige huid. De hennepzaadolie en hennep extract zijn rijk aan essentiële omega 3- en 6 vetzuren, mineralen en vitaminen. Liever een anti acne product zonder dit ingrediënt? Hieronder paar voorbeelden van natuurlijk en bio anti acne verzorgingsproducten zonder ethyl ferulate in de samenstelling.

BDIH gecertificeerde Echinacea crème van het merk argital behandelt acne en hydrateert de acne gevoelige huid zonder de huid uit te drogen.

Niaouli anti acne crème helpt tegen puisten, ontstekingen, steenpuisten en zweertjes. Deze crème is zelfs geschikt voor de behandeling van vaginale irritaties.

Eigenschappen en toepassingen van Ethyl Ferulate

Ethyl Ferulate verzacht en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het wordt in verschillende natuurlijke en biologische verzorgingsproducten gebruikt. Zoals in de samenstellingen van komt crèmes tegen acne, irritaties en bodylotions.

  • Berichtcategorie:E