Gehydrolyseerde tarwe-eiwit

Gehydrolyseerde tarwe-eiwit is een natuurlijke in wateroplosbaar bestanddeel afkomstig uit tarwe. Het is rijk aan vitamine E en heeft hydraterende en vochtregulerende eigenschappen.

In onze webshop vindt u diverse huid en haarverzorgingsproducten die gehydrolyseerde tarwe-eiwit bevatten. Hieronder enkele voorbeelden van de natuurlijke en bio verzorging met dit ingrediënt in de samenstelling.

Natuurlijke gezichtsscrub of exfoliërende masker verwijdert dode huidcellen, zuivert de poriën en maakt de huid zacht. Deze gezichtsscrub is geschikt voor een droge, gevoelige huid.

Hydraterende anti rimpel crème Vitamine E en F verstevigt de huid, hydrateert intensief en verbetert de elasticiteit van de huid

Natuurlijke reinigingsgel op basis van groene klei reinigt het gezicht op een effectieve, maar milde manier. Het droogt de huid niet uit.

Gebruik van gehydrolyseerde tarwe-eiwit in cosmetische producten.

Gehydrolyseerde tarwe-eiwit wordt vooral in haar verzorgingsproducten gebruikt om zijn gunstige eigenschappen voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Tarwe-eiwit hydrateert de hoofdhuid en helpt de beschadiging van het haar te voorkomen. Het maakt de haren sterk, volumineus, zacht en glanzend. Zowel crèmes voor het gelaat als voor het lichaam bevatten tarwe-eiwit omdat het de huid hydrateert en verzacht.

  • Berichtcategorie:G