Lauryl glucoside

Lauryl glucoside is een oppervlakte-actieve stof, die helpt om vuil van de huid effectief te verwijderen zonder de huid te irriteren. Lauryl glucoside wordt gemaakt van kokosolie, tarwekiemolie en suikers.

Lauryl glucoside in huid en haarverzorgingsproducten

In het assortiment van Biobey zijn er talrijke haar en huidverzorgingsproducten die Lauryl glucoside bevatten. Hieronder een opsomming van enkele producten met lauryl glucoside in de samenstelling

Purifying detox shampoo van het merk argital is een natuurlijke zuiverende shampoo die het haar versterkt en ontdoet van alle vuiligheid, restanten van stylingsproducten.

Intieme hygiëne wasgel zorgt voor een milde en doeltreffende reiniging van het intiem gebied. Daarnaast wordt het ook effectief ingezet tegen irritaties en jeuk van de intieme delen.

Natuurlijke groene klei shampoo voor droge en normaal haar versterkt broos en beschadigd haar.

Citroenmelisse ontspannende douchegel op basis van een mix van etherische citroenmelisse en lavendelolie reinigt en verzorgt de huid. Geschikt voor een droge huid.

– Biologische cbd Hempwash is een voedende shampoo en douchegel voor een extreem gevoelige huid en hoofdhuid. In natuurlijke cosmetica wordt het als surfactant gebruikt, ter vervanging van schadelijke chemische schuimmiddelen en sulfaten. Het is één van de minst irriterende diep reinigende, schuimvormende middelen, die de natuurlijke balans van de huid niet verstoort. Bovendien kalmeert het de huid en is geschikt voor kinderen.

Vanwege zijn milde samenstelling wordt het vaak gebruikt in verzorgingsproducten voor de gevoelige huid en voor babies. maar kan ook synthetisch nagemaakt worden.

Lauryl Glucoside is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

  • Berichtcategorie:L