Linaria Vulgaris Extract

Linaria Vulgaris extract is een natuurlijke stof afkomstig van het vlasbekje. Het bevat tannines, fytosterolen, pectine, pektolinarin, neolinarin alkaloïde paganin, fytosterolen, mineralen en staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. In ons assortiment vindt u diverse verzorgingsproducten met linaria vulgaris extract, bijvoorbeeld natuurlijke bodycann shampoo met hennepzaadolie.

Hebt u een voorkeur voor een shampoo zonder extract van het vlasbekje? Hieronder paar voorbeelden van shampoos zonder extract van het vlasbekje.

Purifying shampoo is een natuurlijke shampoo op basis van groene klei. Reinigt het haar op een milde natuurlijke manier en maakt het zacht en volumineus.

BDIH gecertificeerde shampoo tegen vet haar en milde roos. De natuurlijke shampoo vet haar is speciaal ontwikkeld voor vet haar die volume tekort komt. Door het stabiliseren van de talgproductie wordt de hoofdhuid niet overbelast

Eigenschappen van Linaria Vulgaris extract

Het vlasbekje een vaste drachtplant die in de periode van juni september bloeit en tot de Plantaginaceae familie behoort. Linaria Vulgaris of het Vlasbekje zou ontstekingsremmend, diuretisch werken en zou ook galafscheiding kunnen verbeteren. Sap of extract van Linaria Vulgaris wordt gebruik bij behandeling van luchtweg infectie en nierontstekingen.

Uitwendig gebruik van Linaria Vulgaris extract

Linaria Vulgaris extract wordt als actief ingrediënt toegevoegd in verzorgingsproducten ter behandeling van huiduitslag, oogontstekingen, aambeien en verstuikingen Langdurig gebruik of gebruik tijdens zwangerschap is niet aanbevolen. Andere namen: Het Vlasbekje

  • Berichtcategorie:L