Lavandula Hybrida

Lavandula Hybrida of Lavendin is een hybride verkregen door het kruisen van Lavandula Angustifolia en Lavandula latifolia. Lavendin bevat een hoger gehalte van etherische oliën en heeft sterkere geneeskrachtige eigenschappen dan bijvoorbeeld Lavandula Angustifolia.

In onze webshop vindt u talrijke natuurlijke producten met etherische olie van Lavendin in de samenstelling, zoals:

Vegetalatte, hydraterene reinigingsmelk en make-up remover van Argital. BDIH, ICEA-vegan gecertificeerd en geschikt voor de gevoelige huidtype.

Intieme hygiëne gel voor de behandeling van mycose en ter voorkoming van irritaties van de intieme delen. Biologisch en vegan gecertificeerd product

– Effectieve hydraterende anti rimpel oogcrème, helpt tegen wallen onder de ogen, vervaagt en voorkomt fijne rimpeltjes rondom ogen. – De 100% natuurlijke verstevigende body oil, verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Therapeutische eigenschappen van Lavandula Hybrida

Het helpt bij de behandeling en genezing van ontstekingen, urinewegen infecties. Lavandula Hybrida verlicht spierpijn, gewrichtspijn en ontspant stijve spieren. Daarnaast heeft de essentiële olie van Lavendin kalmerende, stimulerende effect op de geest.

Gebruik van Lavendin in cosmetische producten

Ook uitwendig gebruik van Lavendin heeft talrijke positieve eigenschappen. Het is anti-inflammatoire, schimmeldodend, antiseptisch en antiviraal. Vanwege zijn waardevolle geneeskrachtige eigenschappen is Lavendin een actief ingrediënt in vele verzorgingsproducten voor de huid, persoonlijke en intieme hygiëne.

  • Berichtcategorie:L