Levering afhaalpunt €2,90 thuis - €3,95 en GRATIS vanaf €35

Rosa Canina fruit extract

Andere namen: wilde roos, hondsroos, rozenbottel

Wat is Rosa canina extract?

De Rosa Canina (Hondsroos) is een geneeskrachtige plant. De struik van de rosa Canina groeit tot 1,5 en 2 meter hoog, bloeit in juni en juli met witte, roze bloemen en vormt daarna rozenbottels. De rozenbottels bevatten een hoog gehalte van vitamine C, flavonoïden, vitamine A, B, K en worden voor diverse medicinale doeleinden gebruikt.

Inwendige toepassing Extract van rozenbottels en rozen wordt in volksgeneeskunde ingezet voor behandeling van zware menstruatie, vermoeidheid en hoest.  Extract van rozenbottels draagt bij tot vermindering van cholesterol, verhelpt aambeien en tranende ogen.

Uitwendige toepassing Dankzij de rijke samenstelling heeft extract van rozenbottels een gunstig effect op de huid. Het regenereert rijpere huid, stimuleert de genezing van littekens, vervaagt pigmentvlekken en helpt bij genezing van acne. Rozenbottel thee is een sterk diureticum. Er zijn geen andere bijwerkingen bekend. Natuurlijk salie tandpasta zonder fluoride en biologische munt tandpasta van Argital bevat wilde roos extract

Sluit menu
×

Winkelmand