Rosa Centifolia : positief effect op de huid

Rosa Centifolia flower extract is een natuurlijke olie verkregen uit de rozenblaadjes van de provence roos.

Wat zijn de bijzondere kenmerken en voordelen van Rosa Centifolia ?

Rosa Centifolia is een geneeskrachtige plant die tot de rozenfamilie (Rosaceae) behoort. Uit de rozenblaadjes wordt de Rosa Centifolia olie verkregen. Deze zoete aromatische olie heeft antibacteriële, antivirale en bloedzuiverende eigenschappen. Het helpt bij verkoudheid, griep, ontsteking van galblaas, hartkloppingen en hoofdpijn. Bovendien heeft Rosa Centifolia een afrodiserend effect.

Welke biologische verzorging voor het gelaat bevat Rosa Centifolia Flower Extract?

Dankzij de heilzame en huidverzorgende eigenschappen wordt Rosa Centifolia olie in diverse verzorgingsproducten toegevoegd voor de behandeling van pigmentvlekken, oneffenheden, eczeem en rimpels.

Verhelp rimpels en oneffenheden met rosa centifolia olie

Rosa Centifolia flower oil heeft niet alleen positieve eigenschappen voor het lichaam en gezondheidsvoordelen, maar heeft ook een positief effect op de huid. Deze bijzondere olie heeft een verhelderende en egaliserende werking op de huid. Het vervaagt ook rimpels. Biobey biedt verschillende producten op basis van Rosa Centifolia olie. Natuurlijke Argital Brightening olie voor het gezicht bevat rosa centifolia flower oil. Verhelderende gezichtsolie van argital vervaagt pigmentvlekken en egaliseert de huid. Natuurlijke gezichtsreiniger van Argital bevat ook Rosa Centifolia Flower olie. De natuurlijke reinigingsgel van Argital egaliseert de huidteint en geeft een gezonde uitstraling aan de huid.

Heb je een voorkeur voor een brightening crème of serum zonder dit extract?

In onze eco webshop vind je talrijke doeltreffende natuurlijke huidverzorgingsproducten tegen pigmentvlekken, crèmes en serums met een verhelderende werking. Brightening crème van het merk Bema bio is een effectief en natuurlijk middel op basis van arbutin die pigmentvlekken vervaagt. Beschermend en anti aging serum werkt ook effectief verhelderend en bevat geen rosa centifolia extract.

Is deze olie geschikt voor alle huidtypen?

Rosa Centifolia olie heeft geen bijwerkingen en is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.
Andere namen: Rosa Centifolia bloem extract, Provence roos

  • Berichtcategorie:R