Rosa Centifolia

  • Post Category:R

Andere namen: Rosa Centifolia bloem extract, Provence roos

Rosa Centifolia is een geneeskrachtige plant die tot de rozenfamilie (Rosaceae) behoort. Uit de rozenblaadjes wordt de Rosa Centifolia olie verkregen. Deze zoete aromatische olie heeft antibacteriële, antivirale en bloedzuiverende eigenschappen. Het helpt bij verkoudheid, griep, ontsteking van galblaas, hartkloppingen en hoofdpijn. Bovendien heeft Rosa Centifolia een afrodiserende effect.

Welke biologische verzorging voor het gelaat bevat Rosa Centifolia Flower Extract

Rosa Centifolia flower oil heeft niet alleen positieve eigenschappen voor het lichaam en gezondheidsvoordelen, maar heeft ook positief effect op de huid. Rosa Centifolia heeft een verhelderende en egaliserende werking op de huid, vervaagt rimpels. Biobey biedt verschillende producten op basis van Rosa Centifolia olie. Natuurlijke Argital Brightening olie voor het gezicht bevat rosa centifolia flower oil. Verhelderende gezichtsolie van argital vervaagt pigmentvlekken en egaliseert de huid. Natuurlijke gezichtsreiniger van Argital bevat ook Rosa Centifolia Flower olie. Natuurlijke reinigingsgel van Argital egaliseert de huidteint en geeft een gezonde uitstraling aan de huid.

Rosa Centifolia in de verzorgingsproducten

Dankzij de heilzame en huidverzorgende eigenschappen wordt Rosa Centifolia olie in diverse verzorgingsproducten toegevoegd voor behandeling van eczeem en rimpels.

Is Rosa Centifolia geschikt voor alle huidtypen?

Rosa Centifolia olie heeft geen bijwerkingen en is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.