Borago Officinalis Seed Oil

Borago Officinalis Seed Oil of Borago olie is een natuurlijk product. Het wordt gewonnen uit de zaadjes van de bernagie. Borago olie stimuleert de bloedcirculatie, voedt de huid en helpt om de vochtbalans van de huid te reguleren. Het kalmeert de huid en vermindert de roodheid. Daarnaast bevordert het, de huidelasticiteit en genezing van de zeer beschadigde huid.

In het assortiment van Biobey zijn er talrijke verzorgingsproducten met Borago Officinalis Seed Oil in de samenstelling. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van haar en huidverzorgingsproducten die borago olie bevatten.

Anti-aging vitamine E & F crème. Deze crème vervaagt rimpels, verbetert de huidelasticiteit en zorgt voor een diepe hydratatie van een rijpere huid. Bovendien beschermt vitamine E & F crème de huid tegen vrije radicalen.

Natuurlijke verstevigende lichaamsolie van het merk Argital. Deze biologische firming olie voorziet de huid van alle nodige vitaminen en verbetert de elasticiteit van de huid.

Oogmasker tegen donkere kringen en wallen onder de ogen.

Borago Officinalis Seed Oil of Borago olie – de samenstelling.

De Bernagie (Borago Officinalis) ook wel komkommerkruid genoemd is een ruwharige, eenjarige plant met blauwe bloemen, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa. Borage olie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren waaronder het Omega-6 vetzuur gamma-Linoleenzuur. Van alle stoffen bevat alleen moedermelk meer gamma-linoleenzuur dan Borago olie. Eveneens bevat deze olie zink, magnesium, vitamine B6 en biotine.

Borago olie in cosmetische producten

Dankzij deze heilzame eigenschappen wordt Borago olie gebruikt in anti-aging crèmes en in verzorgingsproducten tegen cellulitis. Het wordt goed verdragen door alle huidtypen, waaronder ook de overgevoelige huid. Het is een veilig product voor de gezondheid en veroorzaakt geen allergische reacties. Borago Officinalis Seed Oil heeft geen bijwerkingen.

  • Berichtcategorie:B