Coco Glucoside

Coco glucoside is een natuurlijk derivaat. Het is een oppervlakte-actieve stof uit kokosolie. Dit ingrediënt is een natuurlijke emulgator. Dit wilt zeggen dat het zorgt ervoor dat twee stoffen die normaal niet mengbaar zijn of heel moeilijk mengbaar zijn een vaste consistente mengsel vormen. Het mengt bijvoorbeeld twee stoffen zoals water en olie.

Coco glucoside wordt toegevoegd in diverse biologische producten voor verzorging. Botox effect crème tegen rimpels van Naturys en anti pigmentatie serum van Bema White en natuurlijke moisturizer voor droge huid van Bema Bio zijn zeer effectieve natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten die coco glucoside bevatten.

Hoe werkt Coco glucoside?

Dit ingrediënt is een natuurlijke stof die schuim vormt. In de huidreinigers verwijdert Coco glucoside onzuiverheden. De olie absorbeert onzuiverheden en kleine vuil deeltjes van de huid en emulgator helpt het uit te wassen met water.

Dit stof wordt voornamelijk gebruikt in verschillende soorten hygiëne en reinigingsproducten voor het lichaam. Het is een populair ingrediënt in huidreinigers, douchegels, make-up removers en vooral natuurlijke shampoos.

Omdat Coco glucoside een zachte natuurlijke schuim vormt, is het een veilige en geschikte vervanger voor schadelijke synthetische ingrediënten zoals SLES en SLS. De natuurlijke derivaat is geschikt voor droge alsook gevoelige huid, omdat het de huid niet uitdroogt. Daarnaast is het volledig biologisch afbreekbaar.

Coco glucoside is een veilig product voor het lichaam bij extern gebruik. Het veroorzaakt geen irritaties of allergieën na gebruik. Dit maakt het geschikt zelfs voor personen met een gevoelige huid.

PH neutrale natuurlijke intieme hygiëne wasgel is speciaal ontwikkeld voor personen die last hebben van jeuk en irritaties aan intieme gebied. De natuurlijke samenstelling van dit wasgel kalmeert irritaties en verminder jeuk. Het zorgt voor een frisse aangenaam gevoel na gebruik.

Natuurlijke shampoo voor droog haar:

Argital shampoo zonder sls en sles helpt de droge en beschadigd haar te herstellen. Het bevat ingrediënten zoals groene klei en plantenoliën die het haar en de hoofdhuid beschermen tegen negatieve invloed van buiten.

Shampoo tegen vet haar zonder sulfaten:

Helpt het reguleren van de talgproductie en vermindert zo de overmatige talg. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid en haar minder snel vet worden. Daarnaast bevat de natuurlijke shampoo tegen vet haar een plantenextracten die een ontstekingsremmende werking hebben.

  • Berichtcategorie:C