Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver ook wel Zilverwater genoemd is een colloïde van zilverdeeltjes in water. Het wordt niet aanbevolen voor inwendig gebruik of als voedingssupplement. Bij uitwendig gebruik heeft het desinfecterende, antibacteriële, antimicrobiële eigenschappen. Het is een duizend jaar oude remedie tegen virussen en infecties.

Colloïdaal zilver werking

Zilverwater werd gebruikt door Romeinen voor het behandelingen van verwondingen van de soldaten. Zilverwater krijgt laatste tijd terug belangstelling voor zijn positieve kenmerken. Meningen over de voor- en nadelen van  colloïdaal zilver zijn verdeeld. Er zijn onderzoeken en artikelen die de voordelen en positieve werking benadrukken. Daarnaast zijn artikelen die beweren dat het negatieve gevolgen kan hebben. Dankzij de stijgende populariteit en interesse in zilverwater wordt de naam misbruikt voor marketingdoeleinden. Huidverzorgingsproducten die geen echte zilverwater bevatten maar slechts zilver-ionen maken onterecht gebruik van zijn naam. Het zilverwater wordt toegevoegd in huidverzorging voor personen die last hebben van acne.

Geventileerde groene klei poeder is een effectief en 100% veilig alternatief

Het is een eeuwenoude remedie voor tal van verschillende lichaamsklachten. Geventileerde zongedroogde groene klei poeder remt ontstekingen en zuivert het lichaam.

Lees hier de voordelen van groene klei poeder. Zongedroogde groene klei poeder werd gebruikt voor een inwendig reinigen van het lichaam, wondverzorging en voor het verzorgen van het lichaam. Groene klei gezichtsmasker tegen acne en vette huid heeft een talg regulerend werking. Het vermindert acne en overtollige talg die vette huid veroorzaakt.

  • Berichtcategorie:C