Commiphora Myrrha Gum Extract

Andere namen: Abesine Mirre, Commiphora habessinica

Commiphora Myrrha of Mirrehars is de hars van verschillende groenblijvende subtropische planten van Burseraceae familie die tot de geslacht Commiphora behoren. Mirre is rijk aan tientallen etherische oliën o.a. limoneen, elemol, eugenol en heeft medicinale eigenschappen. Uit de schors en hars van deze planten wordt aan de hand van stoomdestillatie etherische mirreolie verkregen.

Voordelen van Mirrehars of Commiphora Myrrha

Etherische mirreolie wordt uitsluitend uitwendig gebruikt. Het is een sterk desinfecterend, bacterie dodende middel die als actief bestanddeel in tandpasta’s, mondspoelingen en zepen terug te vinden is. Daarnaast wordt het toegevoegd in verzorgingsproducten voor behandeling van rimpels, kneuzingen, jeuk en traag genezende wonden.

Commiphora myrrha extract wordt toegevoegd in natuurlijke mondwater van Argital:

De 100% zuivere mondwater zonder enige synthetische ingrediënten is ideaal voor personen die last hebben van pijnlijke tandvlees, aften en slechte adem. De natuurlijke mondspoeling op basis van plantenextracten en kruidenextracten heeft een reinigende en verzorgende functie. De basisingrediënten van dit mondspoeling zijn salie en ananasextract. Salie is gekend om zijn ontstekingsremmende werking. He voorkomt tandbederf en ontstekingen in de mondholte. Daarnaast beschermt de natuurlijke mondspoeling de tanden tegen cariës. Het lost de oorzaak van slechte adem op en zorgt zo voor een frissere adem. Het is geschikt voor personen met gevoelige tanden.

  • Berichtcategorie:C