Echinacea Purpurea Extract

Echinacea purpurea extract is een natuurlijk stof afkomstig van rode zonnehoed. Echinacea extract is ontstekingsremmend en bevordert herstel van beschadigd weefsel. Uitwendig gebruik remt de ontstekingen en versnelt de genezing van kleine wondjes.

In onze webshop vindt u diverse natuurlijke en biologische verzorgingsproducten met dit ingrediënt. Natuurlijke Echinacea crème herstelt de rode geïrriteerde huid met uitslag en helpt bij de behandeling van acne. Bovendien vermindert het de overgevoeligheid van de huid voor externe invloeden. Liever een anti acne crème zonder echinacea purpurea extract? Niaouli crème tegen acne is een effectief, natuurlijk middel tegen acne en onzuiverheden. Het reguleert de talgproductie. Niaouli crème bevat geen echinacea purpurea extract.

Eigenschappen van echinacea purpurea extract

Echinacea purpurea is een vaste plant met purperroze bloemen en stekelig zaadhoofd. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika en werd door inheemse volk gebruikt om diverse ziekten en wonden en slangenbeten te behandelen. In westerse geneeskunde is de heilzame werking van Echinacea algemeen erkend en wetenschappelijk aangetoond.

Toepassing

Het wordt vaak gebruikt om de genezing van griep of verkoudheid te versnellen en om de immuniteit te versterken. Echinacea extract is ontstekingsremmend en bevordert herstel van beschadigd weefsel. Uitwendig gebruik remt de ontstekingen en versnelt de genezing van kleine wondjes. In verzorgingsproducten wordt het gebruikt ter behandeling van acne, mycosen en kalmeren van rode, geïrriteerde huid. Geschikt voor alle huidtypen waaronder ook de gevoelige huid.

Andere namen: Echinacea Extract/ Echinacea pallida Extract, Echinacea angustifolia, rode zonnehoed

  • Berichtcategorie:E