Equisetum Arvense extract

Equisetum Arvense extract is een natuurlijke stof afkomstig van de heermoes plant Voedingsstoffenrijke Equisetum Arvense staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het stimuleert de aanmaak en elasticiteit van het bindweefsel wat bijdraagt tot snellere genezing van letsels.

Heermoes of paardenstaart verhelpt urinewegeninfecties, blaasaandoeningen en nierstenen. Bovendien reduceert het de klachten van zware en pijnlijke menstruatie.

In onze webshop vindt u verschillende huid en haarverzorgingsproducten die Equisetum Arvense extract bevatten. Hieronder een opsomming van enkele natuurlijke en biologische producten met dit ingrediënt in de samenstelling.

Biologisch gecertificeerde reinigingsmelk Vegetalatte verwijdert onzuiverheden en make-up restjes. Vegetalatte hydrateert en voedt de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huidtype.

Natuurlijke haar conditioner of haarbalsem is speciaal ontwikkeld voor herstel van broos en beschadigd haar. De heilzame samenstelling van deze conditioner herstelt en versterkt de haarstructuur.

Crème tegen menstruatiekrampen ontspant de spieren in de onderbuik en verlicht zo de menstruatiepijn. Eigenschappen van Equisetum Arvense of heermoes plant Heermoes is een maximaal 40 cm hoge plant uit de paardenstaarten familie (Equisetaceae). Heermoes bevat kiezelzuur, flavonoïden, saponinen, alkaloïden, looistoffen, fenolzuren, etherische olie, vitaminen (B1, B2, B3, C) en mineralen (o.a. silicium, kalium, calcium, mangaan, magnesium, zink, seleen, bètacaroteen en thiaminase).

Gebruik van Equisetum Arvense extract in de cosmetische producten.

Heermoes of paardenstaart is desinfecterend, samentrekkend en bevordert snellere genezing van wonden. Daarom wordt Equisetum Arvense of heermoes vaak als actieve stof toegevoegd in verzorgingsproducten voor behandeling van striemen, kneuzingen, aambeien en aften.

Eveneens verlicht het de jeuk en huiduitslag. Andere namen: Akkerheermoes, Kattenstaart, Paardenstaart.

  • Berichtcategorie:E