Ginkgo Biloba bladerextract

Ginkgo Biloba extracten worden uit bladeren en soms zaden van Ginkgo Biloba boom gewonnen. De krachtige boom kan duizend jaar oud worden. Het verbetert de bloedcirculatie voorkomt ontstekingen en werkt als een antioxidant om het cel beschadiging tegen te gaan. Bovendien heeft het vermogen om het geheugen te verbeteren.

Ginkgo Biloba extract supplementen worden verkocht voor zijn vele positieve kenmerken. Het bevat een hoog gehalte aan antioxidanten zoals flavonoïden. Deze stof voorkomt negatieve werking van vrije radicalen. Daarnaast heeft het een positief werking op de bloedcirculatie van het lichaam. Ginkgo Biloba extract kan ontstekingsremmende werking hebben. Dit maakt het geschikt voor het behandelen van ontstekingen en spierpijn. Er is momenteel niet voldoende onderzoek naar gedaan om het met zekerheid te kunne bevestigen. Dit extract wordt gebruikt in Varicann gel tegen zware benen. Ondertussen is de gel vervangen door Venosil gel tegen vermoeide benen. Het is een natuurlijk gel tegen zware benen en spataderen op basis van hennepextracten.

Ginkgo Biloba extract in verzorgingsproducten

Voorkomt droge huid, balanceert het melanine gehalte van de huid en verhelpt hyperpigmentatie van de huid. Vervolgens biedt het bescherming tegen de zon en vertraagt verouderingsproces van de huid. Ginkgo Biloba extract wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten zoals gezichtscrèmes en anti-aging crèmes. Daarnaast wordt het ook in shampoos en haarverzorgingsproducten gebruikt omdat de haaruitval vermindert en gezonde haargroei stimuleert. Het werd gebruikt in Balcann gel voor droge huid die vervangen is door Hennep zalf tegen zeer droge huid. De biologische zalf hydrateert en herstelt de huid effectief.

Bij een normaal lage dosis is het veilig voor de gezondheid en veroorzaakt geen allergische reactie. In hoge hoeveelheden kan Ginkgo Biloba hoofdpijn, misselijkheid en diarree veroorzaken.

  • Berichtcategorie:G