Plantago lanceolata

Plantago lanceolata extract is een natuurlijke stof afkomstig van Smalle weegbree. Weegbree versterkt het immuunsysteem en werkt preventief tegen vele ziektes en huidaandoeningen. In onze webshop vindt u talrijke natuurlijke en bio verzorgingsproducten met plantago lanceolata extract, zoals bodycann shampoo. Hebt u een voorkeur voor een biologische shampoo zonder dit ingrediënt? Hieronder enkele voorbeelden van natuurlijke shampoos zonder dit ingrediënt.

Natuurlijke shampoo tegen vet haar en roos is een Bdih gecertificeerde shampoo op basis van groene klei en combinatie van waardevolle etherische oliën en plantenextracten. Deze shampoo is niet alleen effectief bij de behandeling van vet haar maar bestrijdt ook milde roos.

Biologische cbd shampoo en douchegel op basis van cannabicomplex is een zeer zachte shampoo voor een gevoelige hoofdhuid. Het verzorgt, hydrateert en geeft glans aan het haar.

Purificante shampoo is een biologische zuiverende shampoo voor de behandeling van broos en zwak haar.

Eigenschappen van Plantago lanceolata

Plantago lanceolata is een vaste plant die tot de Weegbreefamilie behoort en maximaal halve meter hoog wordt. De bloei begint in de lente en loopt door tot in de herfst. De kleine bloemetjes hebben een witte tot doorzichtige bloemkroon met bruine strepen. Romeinen gebruikten weegbree voor het behandelen van insectenbeten en traag genezende wonden. Met weegbree werd verkoudheid, chronische bronchitis en droge hoest behandeld. Weegbree versterkt het immuunsysteem en werkt preventief tegen vele ziektes.

Toepassingen van Plantago lanceolata extract

Weegbree heeft een pijnstillende werking en wordt gebruikt om gorgeldrank te maken tegen kiespijn. Het verhelpt vermoeide voeten, heeft een bloedzuiverende werking en versnelt de genezing van wonden. Daarnaast behandelt het huidaandoeningen zoals eczeem. Het is een heel multifunctioneel en heilzaam plant die al duizenden jaren geprezen wordt voor zijn gezondheidsvoordelen.

Andere namen: Smalle weegbree

  • Berichtcategorie:P