Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein

Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein is en natuurlijke derivaat. Het is een kaliumzout gevormd door condensatie van gehydrolyseerd tarwe eiwit en palmitinezuur.

Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein in cosmetische producten

In het assortiment van onze webshop vind je diverse huidverzorgingsproducten die Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein bevatten. Hieronder een opsomming van enkele producten met dit ingrediënt in de samenstelling:

Natuurlijke Anti aging gezichtscrème op basis van vitamine E & vitamine F voedt de huid intensief. Door de elasticiteit van de huid te bevorderen, verstevigt vitamine E& F creme de huid.

Hypoallergene dagcrème voor een zeer gevoelige huid hydrateert, kalmeert en herstelt de huid op een 100% natuurlijke wijze

Afslankende en anti cellulite crème Florange verbetert de huidelasticiteit en verstevigt de problematische huid.

Gezichtsscrub met Damask Rose & Iris is een biologische scrub en exfoliërende masker voor het gelaat. Het zuivert de poriën en verwijdert de dode huidcellen.

– Haar conditioner van het merk argital tegen broos en beschadigd haar. Argital conditioner herstelt en versterkt de haarstructuur.

Het wordt vaak in verzorgingsproducten gebruikt zoals gezichtscrèmes, shampoos en conditioners. Het verzacht de huid en versterkt de natuurlijke huidbarrière. Daarnaast zorgt het voor glad en volumineus haar.

Is Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein glutenvrij?

Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein bevat gluten, maar het is een te grote molecule om door de huid worden geabsorbeerd en zou dus veilig zijn voor mensen met een gluten allergie of coeliakie. Er zijn sommige cosmetische producten die wel in de mond kunnen komen zoals: lippenstift, handcrème, tandpasta. Daarom zouden mensen met coeliakie of overgevoeligheid voor gluten best geen cosmetica gebruiken die gluten bevat.

Andere namen: Kalium palmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit.

  • Berichtcategorie:P