Potentilla Anserina extract

  • Berichtcategorie:P

Potentilla Anserina extract ook wel Zilverschoon genoemd, is een natuurlijk extract afkomstig van Potentilla Anserina plant. Het is een meerjarige plant met een korte, verhoute wortelstok van het geslacht (Potentilla) die tot de rozenfamilie (Rosaceae) behoort.

Potentilla Anserina extract in de samenstelling van natuurlijke en biologische producten.

Biobey biedt diverse huid en haarverzorgingsproducten aan met zilverschoon in de ingrediënten samenstelling. Hieronder paar voorbeelden van biologische en natuurlijke producten die zilverschoon bevatten.

5 giorni crème is een biologisch gecertificeerde crème tegen menstruatiekrampen. Deze crème ontspant de spieren in de onderbuik en verlicht zo pijnlijke menstruatie. Daarnaast heeft het een zeer ontspannende werking op het hele lichaam.

Bodycann natuurlijke shampoo op basis van hennepzaadolie reinigt en versterkt het haar. Deze shampoo is geschikt voor de verzorging van een gevoelige hoofdhuid.

Eigenschappen en toepassingen van Zilverschoon

Zilverschoon is een medicinaal kruid die vanouds bekend staat om zijn gunstige eigenschappen voor de gezondheid en het lichaam. In volksgeneeskunde wordt het nog steeds gebruikt tegen krampachtige pijn (menstruatiepijn), spierpijn en diarree.

Uitwendige toepassingen

Uitwendig wordt zilverschoon extract gebruikt voor de behandeling en genezing van kiespijn, parodontitis en slecht genezende wonden. Potentilla Anserina L. extract of zilverschoon extract verlicht pijnlijke menstruatie, vergemakkelijkt urineren, stimuleert maagzuur en beschermt gastro-intestinale mucosa.