Potentilla Erecta root extract

Potentilla Erecta root extract is een natuurlijk bestanddeel van potentilla erecta of tormentil plant. Het is een plant die tot rozenfamilie (Rosaceae) behoort, en groeit tot 40 cm hoog. Potentilla Erecta heeft een sterk samentrekkende, antivirale en antimicrobiële werking.

Potentilla Erecta root extract in de samenstelling van de natuurlijke verzorging.

In onze webshop vindt u diverse verzorgingsproducten die potentilla erecta root extract bevatten, bijvoorbeeld:

Biologische crème tegen menstruatiekrampen verlicht menstruatiepijn. 5-dagen crème van argital warmt een beetje op en ontspant de spieren van de onderbuik. Daarnaast heeft deze crème ook een kalmerende werking.

Natuurlijke shampoo met hennepzaadolie voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid.

Geneeskrachtige Potentilla Erecta root extract

Potentilla Erecta is een geneeskrachtige plant, rijk aan tanninen, essentiële oliën, glycosiden, triterpenen en harsen. Tormentil is ontstekingsremmend, het helpt bij maagklachten, mondholte ontstekingen en paradentose. Potentilla Erecta root of tormentil extract is vanwege zijn samentrekkend effect zeer effectief tegen langdurige pijnlijke menstruatie. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor behandeling van diarree.

Uitwendig gebruik van Potentilla erecta

Uitwendig gebruik van Potentilla erecta of Tormentil heeft ook diverse gunstige eigenschappen. Het wordt effectief ingezet bij de behandeling van eczeem, gebarsten huid en lichte brandwonden.

Andere namen: Tormentil

  • Berichtcategorie:P