Diosmine

Andere namen: Hesperidine

De diosmine en Hesperidine zijn allebei plantaardige stoffen (bioflavonoïden), die voornamelijk in citrusvruchten voorkomen. Diosmine is een voedingssupplement gebruikt voor verschillende aandoeningen. Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd naar daadwerkelijke effectiviteit van dit bestanddeel. Bij een onderzoek was het uitgangspunt dat het niet voldoende bewijs van positieve werking had bij verminderen van symptomen bij aambeien. Andere onderzoeken toonden dan weer aan dat het wel een gunstige werking heeft bij het behandelen van zware benen, opgeblazen enkels en pijnlijke onderbenen.

Misschien vind je deze 100% natuurlijke producten ook interessant…

Producten met Diosmine

In ons assortiment vind je diverse verzorgingsproducten met diosmine zoals:
1. Varicann Q10 hennep gel tegen zware en vermoeide benen bevat Diosmine. Varicann Q10 op basis van hennepzaad olie en extract van paardenkastanje helpt niet alleen tegen zware en vermoeide benen maar ook tegen spataderen. Varicann Q10 dient als een complementaire verzorging van de spataderen. Varicann Q10 is vervangen met een meer effectief product op basis van hennep extracten, namelijk venosil gel tegen zware benen.

Heb je een voorkeur voor een natuurlijk middel tegen zware benen zonder diosmine, probeer dan 100% natuurlijke thuja en hamamelis crème van argital. Deze natuurlijke crème werkt ook tegen spataderen en aambeien.

2. Balcann Oak Bark gel tegen gebarsten huid bevat ook Diosmine. Balcann Oak Bark gel is geschikt als een kalmerende gel voor pijnlijke en verbrande huid na het zonnebaden. Balcann Oak Bark gel tegen gebarsten en verbrande huid is een vegan product. Dit product is vervangen door konopka zalf van cannaderm.

Wat zijn de eigenschappen van diosmine of hesperidine?

Diosmine alleen of in combinatie met Hesperidine stimuleren de bloedcirculatie, zijn ontstekingsremmend en helpen de bloedvaten beter te functioneren. Ze worden vaak in combinatie gebruikt in medicaties en zalven voor behandeling van bloedvat aandoeningen zoals aambeien en spataderen.

Let op: Diosmin gebruik is afgeraden voor zwangere vrouwen en voor kleine kinderen.

  • Berichtcategorie:D