Glycerylstearaat of Glyceryl stearate

Glyceryl Stearate oftewel Glycerylstearaat is een natuurlijke stof die vervaardigd wordt uit verschillende plantenoliën, bijvoorbeeld uit palmpitolie of sojaolie. Glycerylstearaat wordt in natuurlijk en biologische verzorgingsproducten gebruikt als een emulgator die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn.

In ons assortiment vindt u talrijke natuurlijke en biologische verzorgingsproducten met glyceryl stearate in de samenstelling.

Selectie van producten met Glyceryl Stearate

Hieronder een opsomming van enkele andere verzorgingsproducten die glyceryl stearate bevatten.

Hypoallergene dagcrème Violet is een 100% natuurlijke gezichtscrème voor een zeer gevoelige huid met neiging tot eczema en zeer droge huid. Deze hydraterende crème is zeer licht van textuur en veroorzaakt geen irritaties.

Anti-blemish NIaouly crème van het merk argital is een natuurlijk crème tegen acne en schimmels. Dankzij de zuivere en heilzame samenstelling van de crème wordt het effectief ingezet bij de behandeling van vette huid met acne en zelfs vaginale schimmels.

BDIH gecertificeerde reinigingsmelk en make up verwijderaar reinigt en hydrateert de huid op een milde wijze. Het is geschikt voor elk huidtype.

Gebruik van Glyceryl Stearate in natuurlijke verzorgingsproducten

Glycerylstearaat wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten, haarproducten en make-up. Het zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in producten beter opgenomen worden door de huid. Vervolgens voedt, hydrateert en verzacht het de huid. Daarnaast verzorgt en hydrateert het de hoofdhuid en het haar.

Glycerylstearaat of Glyceryl Stearate versterkt de huidbarrière en beschermt het tegen vrije radicalen en schadelijke externe invloeden waardoor het huidverouderingsproces vertraagt.

Is dit een veilig en niet irriterend product?

Het is een veilig product voor de gezondheid en irriteert de huid niet.

  • Berichtcategorie:G