Humulus lupulus extract of Hyssop

Humulus lupulus extract (Hyssopus officinalis) is een natuurlijke stof afkomstig van hop plant. Het is een krachtig kruid met talrijke therapeutische voordelen, waaronder antiseptische en ontstekingsremmende werking. In ons assortiment vind je verschillende natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten met Humulus lupulus extract, bijvoorbeeld natuurlijke dagcreme Q10. Heb je voorkeur voor huidverzorgingsproducten zonder hop? Hieronder enkele voorbeelden van dagcrèmes zonder Humulus lupulus extract.

Violet dagcrème voor een zeer gevoelige huid is een natuurlijke hydraterende crème zonder parfum speciaal ontwikkeld voor een extreem gevoelige vochtarme huid. Violet dagcrème is hypoallergeen.

Natuurlijke voedende dagcrème van het merk argital hydrateert de huid en beschermt het tegen schadelijke externe invloeden.

Eigenschappen van Humulus lupulus extract

Hop of Humulus lupulus is een plant uit de hennepfamilie, die in Nederland en België in het wild voorkomt en hier vroeger ook geteeld werd. De hopbellen(vruchtkegels) worden als conserveer- en smaakmiddelen gebruikt bij bereiding van bier. Het plant rijk aan B – vitaminen en mineralen heeft anti-oxiderende werking. Het helpt bij het reguleren van menstruatiecyclus.

Gebruik van hop in cosmetische producten

Hop of Humulus lupulus wordt gebruikt in verzorgingsproducten en huidcrèmes omwille van zijn antibacteriële en zuiverende eigenschappen. Het ontsmet de huid op een milde manier. Daarnaast zorgt het voor een stevige en zachtere huid. Kan hop huidirritaties veroorzaken? Het is een veilig product voor de gezondheid. Het veroorzaakt geen irritaties of huiduitslag.

Andere namen: Hop

  • Berichtcategorie:H