Tilia Euchlora extract

Tilia Euchlora extract is een natuurlijke stof afkomstig van de bloemen, bladeren en vruchten van Krimlinde. Extract van Tilia x europea bladeren, bloemen en vruchten wordt zowel voor medicinale als cosmetische doeleinden gebruikt.

Biobey biedt diverse verzorgingsproducten aan met dit ingrediënt in de samenstelling. Bijvoorbeeld natuurlijke Bodycann shampoo met hennepzaadolie tegen broos haar heeft ook tilia euchlora extract in de samenstelling. Liever een shampoo zonder dit ingrediënt in de samenstelling? Hieronder een opsomming van paar shampoos aangeboden in onze webshop die geen tilia euchlora extract bevatten

Eigenschappen en toepassingen van Tilia Euchlora extract

Tilia Euchlora ook wel de Krimlinde genoemd is een bladverliezende loofboom met overhangende takken en twijgen. De boom is kegelvormig en kan tot wel 25 meter hoog en 8 breed worden. Tilia Euchlora bloeit in de periode van juni tot juli met honingrijke gele bloemen. De werkstoffen van de bloemen zijn essentiële oliën, flavonoïden, tannines en fenolzuren. Het werkt antiseptisch en ontstekingsremmend. Tilia euchlora extract versterkt haarvaten, versnelt haargroei en wordt gebruikt in de samenstelling van verzorgingsproducten voor haar en hoofdhuid.

Andere namen: Tilia x europea, Krimlinde

  • Berichtcategorie:T