Ubiquinone

Ubiquinone of co-enzym Q10 is een in vet oplosbare vitamine-achtige stof en is aanwezig in elke lichaamscel. Het ondersteunt cellen bij vorming van collageen en elastine. Varicann Q10 tegen zware benen en dagcrème creamcann bevatten ubiquinone. In onze assortiment vind je ook natuurlijke en biologische gezichtscrèmes tegen rimpels zonder ubiquinone in de samenstelling. Hieronder een opsomming van enkele gezichtscrèmes voor de behandeling van fijne rimpels en intense hydratatie van de huid.

Vitamine E en F creme is een anti-aging gezichtscrème met een rijke textuur. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, zorgt voor diepe hydratatie en voorziet een rijpere huid van waardevolle voedingsstoffen.

Violet dagcrème voor zeer gevoelige huid is een crème voor hydratatie van een zeer gevoelige huid. Violet Hypoallergeen is ongeparfumeerd en heel licht van textuur.

Eigenschappen en toepassing van Ubiquinone

Co-enzym Q10 wordt door het menselijk lichaam geproduceerd en werkt in mitochondria waarin het helpt bij de energievorming met behulp van zuurstof. Co-enzym Q10 is een belangrijke stof voor de functie van hart en bloedvaten. Daarnaast ondersteunt het de vruchtbaarheid, verhoogt de prestatie tijdens sporten en bevordert herstel na chronische gastritis.

In verzorgingsproducten wordt co-enzym Q10 gebruikt om de cellen te ondersteunen bij vorming van collageen en elastine waardoor de fijne rimpels minder diep en minder zichtbaar worden. Daarnaast wordt het gebruikt bij behandeling van eczeem en beschadigde huid. Langdurige gebruik van co-enzym in vorm van voedingssupplementen wordt afgeraden om de vermindering de eigen co-enzym Q10 productie te voorkomen.

Andere namen: co-enzym Q10, Ubiquinol, Vitamine Q

  • Berichtcategorie:U