Triticum Vulgare

  • Berichtcategorie:T

Triticum Vulgare olie of tarwekiemolie is een olie afkomstig uit de tarwe plant die tot de Poaceae familie behoort. Uit de tarwekiemen wordt lichtgele tarwekiemolie geperst. Tarwekiemolie is rijk aan co-enzym Q10, vitamine E, K, D, linol, alfa-linolzuur en mineralen. Deze hoogwaardige samenstelling van tarwekiemolie maakt het zeer effectief voor de verzorging van de rijpere huid. De tarwekiemolie hydrateert en regenereert de huid. Dankzij zijn anti-oxidatieve eigenschappen beschermt het de huid tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Natuurlijke en biologische verzorgingsproducten met Triticum Vulgare olie

In het assortiment van Biobey vindt u diverse haar en huidverzorgingsproducten met tarwekiemolie in de samenstelling. Hieronder een lijst met enkele producten die Triticum Vulgare olie bevatten

Biologische anti-rimpel serum zorgt voor een diepe hydratatie van de huid, vervaagt fijne rimpels door de elasticiteit van de huid te verbeteren en zorgt voor een stevigere, egale huid.

Natuurlijke voedende crème hydrateert en regenereert de huid. Deze crème is licht van textuur en is uiterst geschikt voor de hydratatie van vochtarme vette huid.

Verstevigende lichaamsolie verstevigt de huid en verbetert de vochtbalans van de huid. Daarnaast heeft de verstevigende lichaamsolie een beschermende werking tegen vrije radicalen en schadelijke uv stralen.

Argital shampoo op basis van groene klei voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Triticum Vulgare Germ olie wordt in verzorgingsproducten gebruikt voor de behandeling van droge, gevoelige huid, droge lippen en voor de dunne gevoelige huid van de oogleden. Tarwekiemolie verzacht de huid, verwijdert dode cellen, herstelt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en reduceert zo de fijne rimpels. Tarwekiemolie is een werkzaam bestanddeel van diverse haarproducten die als een conditioner fungeert en voor glans en elasticiteit van het haar zorgt.

Andere namen: tarwekiemolie, triticum Vulgare Germ olie