Vitis Vinifera blad extract

Vitis vinifera extract is een natuurlijk extract afkomstig van de druivelaar. Druivenblad werkt net als de druivenpitten genezend voor bloedvaten en haarvaten en de huid. De wijnstok, ook wel druivelaar genoemd is een plant uit de wijnstokfamilie (Vitaceae). In ons assortiment vindt u diverse natuurlijke en biologische haar en huidverzorgingsproducten met vitis vinifera extract in de samenstelling.

Hieronder enkele natuurlijke verzorgingsproducten met dit ingrediënt in de samenstelling.

Blue light en Uv Stralen Beschermende anti-aging serum voorkomt vroegtijdige huidveroudering en hyperpigmentatie die het gevolg zijn van blue light (het blauw licht afkomstig van digitale apparaten). Het is een 100% natuurlijk product.

Blue defence is een natuurlijke hydraterende anti rimpel crème de huid beschermt tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van het blauw licht en uv stralen. Deze anti-oxiderende crème bevat Visiblue Screen Complex®.

Eigenschappen van Vitis vinifera extract

De wilde wijnstok komt oorspronkelijk uit de Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten, maar ondertussen is het verspreid over heel Europa. De plant bloeit in juni. De druif is een besvrucht, ovaal of bolvormig, donkerblauw of groenachtig. De druiven zijn rijk aan vezels die de giftige stoffen van het lichaam verwijderen en constipatie verhelpen.

Gebruik in cosmetische producten

Druivenblad werkt net als de druivenpitten genezend voor bloedvaten en haarvaten. De druivenbladeren worden gebruikt in haar verzorgingsproducten omdat ze haarvaten versterken. Daarnaast hebben ze een heilzame werking bij diverse aandoeningen zoals spataders, aambeien, menstruele klachten, keelpijn en amandelontsteking. Vitis Vinifera verzacht en kalmeert de huid en is geschikt voor de normale tot vette huid. Andere namen: wijnstok, druif, druivelaar

  • Berichtcategorie:V