Aesculum Hippocastanum Extract

Aesculum Hippocastanum extract is een extract afkomstig van de bladeren, schors, en zaden van de Paardenkastanjeboom. De zaadjes van Aesculum Hippocastanum bevatten stof aescine, een stof die bloedcirculatie stimuleert en aderwanden versterkt zodat de circulatie nog beter kan verlopen.

Daarnaast vermindert het de ontstekingen en pijn in de benen.

In ons webshop vindt u diverse natuurlijke, biologische huid en haarproducten die Aesculum Hippocastanum extract bevatten. Hieronder paar natuurlijke producten met dit ingredient in de samenstelling.

Natuurlijke shampoo op basis van hennepzaadolie reinigt de haren en het hoofdhuid op een milde manier. Daarnaast versterkt het de haren en werkt preventief tegen gespleten haarpunten.

Balcan oak Bark gel is een natuurlijke middel die helpt bij de behandeling van huidkloven en gebarsten, zeer droge huid. Het heeft ook een kalmerende werking op de pijnlijke licht verbrande huid.

Aesculum Hippocastanum extract – eigenschappen

Paardenkastanjeboom is oorspronkelijk afkomstig van Klein-Azië, is een grote statige boom die 250 jaar oud kan worden. De vruchten van paardenkastanjeboom zijn niet-eetbare kastanjes.

Maar de extracten van zaadjes, bladeren en schors van Paardenkastanjeboom hebben heel wat wetenschappelijk ondersteunde medicinale eigenschappen.

Toepassingen

Het is een doeltreffend middel bij de behandeling van spataderen, vermoeide en zware benen. Extract uit bladeren van paardenkastanje wordt ingezet voor de behandeling van extreem droge huid, eczeem en pijnlijke menstruatie.

Extract van de schors van Aesculum Hippocastanum helpt bij de behandeling van diverse huidaandoeningen die zweren veroorzaken.

Andere namen: Paardenkastanje, wilde kastanje, witte paardenkastanje, Aesculus castanea, Hippocastanum vulgare.

  • Berichtcategorie:A