Aesculus Hippocastanum

Aesculus Hippocastanum Fruit Extract of paardenkastanje extract is een uittreksel van zaadjes van paardenkastanjeboom. Het werkt ontstekingsremmend en bevat stof aescine. Het versterkt de aderwanden en vaten. In onze webshop vindt u talrijke natuurlijke en bio verzorgingsproducten met Aesculus Hippocastanum Fruit Extract in de samenstelling.

Hieronder enkele voorbeelden van producten die het uittreksel van paardenkastanje zaadjes bevatten.

Biologische Spataderen crème Thuja & Hamamelis van het merk argital heeft een krachtige samenstelling die doeltreffend is bij behandeling van spataderen, zwellingen. Bovendien helpt het om pijn bij spataderen te verlichten.

Verwarmende gel tegen nek, rug en spierpijn Thermolka Extra is een zeer effectief middel met hennep extracten tegen spierpijn, gewrichtspijn.

Biologische anti muggen spray beschermt doeltreffend tegen muggenbeten en verzorgt de geïrriteerde huid na insectenbeten.

Verwarmende gel tegen spierpijn geeft snel een gevoel van verlichting bij overbelaste en stijve spieren. Sterk

Aesculus Hippocastanum Fruit Extract – medicinaal gebruik

Aescine verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen en vocht sneller afgevoerd worden. Dit stof heeft een bewezen positief effect op de aderen. Zowel extract van de paardenkastanje zaadjes als het extract van bladeren worden verwerkt in verschillende medicaties, zalven en crèmes tegen vasculaire problemen o.a. Spataderen en opgezwollen, zware benen.

Toepassing in verzorgingsproducten

Vanwege de wetenschappelijke ondersteuning van de medicinale eigenschappen van Paardenkastanje extract wordt het vaak gebruikt in massage lotions, crèmes en zalven ter behandeling van spataderen en zware benen. Andere namen: paardenkastanje

  • Berichtcategorie:A