Ananas sativus Fruit Extract

Ananas sativus Fruit Extract is het extract van de tropische vrucht Ananas. De ananas comosus of ananas sativus is een tropische plant, oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, Bolivia en Paraguay. Het behoort tot de plantensoort Bromeliaceae.

In de huidverzorgingsproducten en in producten voor mondhygiëne wordt het extract van ananas gebruikt omdat het verzachtend, antiseptisch en regeneratief werkt. In onze eco en bio webshop Biobey bieden we verschillende natuurlijke producten aan met Ananas sativus Fruit Extract in de samenstelling.

Producten uit ons assortiment die Ananas sativus Fruit Extract bevatten:

Silargil is een natuurlijke voedingssupplement tegen vermoeidheid. Naast een onmiddellijke energy boost werkt het ook zuiverend en zorgt voor een optimale spijsvertering. Dit supplement is lactose free en gluten free.

Biologisch gecertificeerde mondspoeling L’altro collutorio is een mondspoeling op basis van kruidenextracten. Het bestrijdt de oorzaken van slechte adem en zorgt voor een betere mondhygiëne.

Wat zijn de voordelen van ananas sativus fruit extract voor het lichaam?

De in de ananas extract aanwezige krachtige enzym bromelaïne kan huidontstekingen tegengaan, acne verminderen en de huid diep hydrateren. Extract van ananas fruit is een doeltreffende hulpmiddel voor een stralende, eentonige en egale huid. Dankzij het koolhydraat- en α-hydroxy zuurgehalte, werkt het als een hydraterende crème.

Het verbetert de huidelasticiteit van de huid, stimuleert de activiteit van collageensynthese en wordt om die redenen gebruikt in anti-aging verzorgingsproducten. Ananas sativus Fruit Extract is 100% veilig voor gebruik in cosmetische producten en veroorzaakt geen ongewenste reacties.

Andere namen: Ananas comosus

  • Berichtcategorie:A