Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloë Vera is een vetplant met dikke puntige bladeren, die waarschijnlijk uit Afrika afkomstig is. Er zijn ongeveer 300 verschillende soorten van Aloë Vera plant en ze hebben allemaal medicinale eigenschappen. In ons webshop vindt u talrijke natuurlijke en biologische verzorgingsproducten met Aloë in de samenstelling.

Hieronder enkele voorbeelden van natuurlijke producten uit ons webshop die Aloë bevatten.

Natuurlijke deodorant Spray voor vrouwen van het merk Bema Bio is een deodorant voor vrouwen zonder aluminiumchloride en parabenen. Het bevat geen alcohol en is geschikt zelfs voor de meest gevoelige huid.

Natuurlijke deodorant roll-on voor mannen zonder aluminiumchloride, drijfgassen en andere synthetische stoffen. Effectief tegen overmatig zweten en onaangename zweetgeurtjes.

Deodorant spray voor mannen Wood Tea is een natuurlijk product zonder schadelijke ingrediënten voor de gezondheid.

Rijke samenstelling en krachtige werking Aloë Vera bevat talrijke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen o.a. A, B1, B2, B6, B12, C en E, foliumzuur en niacine. Dankzij de rijke samenstelling is Aloë sterk antibacterieel, schimmelwerend en werkt pijnverlichtend.

De geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Vera zijn wetenschappelijk onderbouwd. Het wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt. Bij inwendig gebruik kan het de immuniteit verbeteren en ontstekingen tegengaan. Bij mondhygiëne bestrijdt het gingivitis en tandvleesbloedingen.

Aloë Vera bij gewichtsverlies

Door Aloë Vera te drinken kan men op een natuurlijke en gebalanceerde manier gewicht verliezen. Het helpt lipiden gehalte te verlagen waardoor vet gemakkelijker verbrandt, wordt. Aloë sap heeft een sterke, bittere en niet altijd een aangename smaak. Toch is dit een heel gezonde sap, omdat het rijk is aan vitaminen en mineralen. Zowel in de winkels als biologische drogisterijen kun je Aloë Vera sap terugvinden.

Het is belangrijk om de inhoud goed te besturen alsook de ingrediëntenlijst nauwkeurig na te kijken. Er zijn recepten beschikbaar voor bereiding van Aloë Vera sap. Mensen met een gevoelige maag of andere problemen kunnen altijd best hun huisarts raadplegen. Bij inwendig gebruik moet men opletten voor ongewenste bijwerkingen.

Inwendig inname van Aloë Vera tijdens zwangerschap of bij menstruatie is afgeraden.

Doeltreffend bij diverse huidaandoeningen

Bij uitwendig gebruik wordt het beschouwd als “eerste hulp” kruid. Het werkt verzachtend, hydraterend, ontstekingsremmend en pijn verlichtend op de beschadigde of geïrriteerde huid. Het wordt zowel in medische als in cosmetische producten succesvol ingezet voor behandeling van verschillende huidproblemen zoals: Eczema, psoriasis Zonnebrand, eerste en tweede graad brandwonden schaaf en snijwonden, Acne, Ouderdomsvlekken.

Bovendien reduceert het huidstriemen en nieuwe littekens. Aloe Vera wordt beschouwd als een van de meest effectieve oplossingen van de natuur voor zonnebrand en huidirritaties. Daarnaast is het ook een vochtregulerend middel voor droog haar en huid. In zuivere en natuurlijke combinatie van de verzorgingsproducten kan het zeer efficiënt zijn.

  • Berichtcategorie:A