Arctium Lappa Extract

Arctium Lappa Extract ook wel grote klis of grote klit genoemd is een grote tweejarige plant met sterke wortels. Het heeft verschillende medicinale eigenschappen en wordt gebruikt voor de behandeling van haaruitval, eczeem, mycosen. Daarom werd het verwerkt in de formule van de voedende biologische oogcrème tegen expressierimpels van het merk Bioearth.

Vervolgens wordt het ook succesvol ingezet bij de behandeling van roos en acne.

Verzorging met Arctium Lappa Extract

In onze webshop vindt u verschillende huid en haar verzorgingsproducten met Arctium Lappa Extract. Enkele van deze producten zijn:

Natuurlijke groene klei shampoo tegen droog haar. Deze natuurlijke shampoo reinigt de hoofdhuid, versterkt de haren en voorkomt de gespleten haarpunten.

Argital haar conditioner voor de behandeling van broos en beschadigd haar. Deze conditioner herstelt en versterkt de haren.

Intieme hygiene gel voor een doeltreffende reiniging en voor het behandelen van jeuk en irritaties van de intieme delen.

Kenmerken van Arctium Lappa

Arctium Lappa behoort tot de composietenfamilie (Asteraceae). Grote klit kan tot twee meter hoog worden. Arctium Lappa bevat fytosterolen, fenolzuren, 18 van de belangrijkste aminozuren, ijzer, mangaan, fosfor, seleen, zink, vitamine C, B1, B2, B3, B6, B12, E en biotine. Dankzij de rijke samenstelling is Grote klis zeer gezond voor de haren en huid. Het werkt schimmelwerend, bloedzuiverend en ontstekingsremmend. Bovendien heeft Berendruif vochtafdrijvende eigenschappen.

In cosmetica wordt Grote klis olie of extract gebruikt voor bevordering van haargroei, behandeling van eczeem, mycosen, acne, hoofdhuidschilfers en haaruitval.

Andere namen: Grote klis, grote klit.

  • Berichtcategorie:A