Arctostaphylos uva-ursi blad extract

Arctostaphylos uva-ursi of beredruif is een plant uit de heidefamilie (Ericaceae). De berendruif wordt vaak gekweekt voor medicinaal gebruik. In onze webshop vindt u diverse natuurlijke en biologische verzorgingsproducten met Arctostaphylos uva-ursi in de samenstelling. Hieronder enkele producten uit ons assortiment die beredruif bevatten.

Anti Blue light en anti-aging serum van Bema Bio is een natuurlijke serum die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en pigmentatie veroorzaakt door het blauw licht van de schermen van digitale apparaten.

Natuurlijke Verhelderende crème tegen pigmentvlekken vervaagt bestaande pigmentvlekken en reguleert melanine productie om toekomstige pigmentvlekken te voorkomen. Biologische crème tegen menstruatiekrampen bestaande uit krachtige kruidensamenstelling ontspant de spieren van de onderbuik en verlicht menstruatiepijn.

Hydraterende anti – rimpel crème met filters tegen het blauw licht en uv stralen vervaagt oppervlakkige rimpels en beschermt de huid tegen (huidveroudering ten gevolge van het blauw licht van de schermen: digital aging).

Eigenschappen van Arctostaphylos uva-ursi

Arctostaphylos uva-ursi is een zeldzame, altijdgroene struik die wel 100 jaar kan leven en komt in bergachtige gebieden voor. Het heeft ontstekingsremmende en antiseptische werking op de urinewegen en galstenen. Bereidingen of aftreksels van Arctostaphylos uva-ursi worden gebruikt om slijmvliezen te kalmeren. Het voorkomt de vorming van urinestenen.

Berendruifblad uitwendig gebruik

Extract van berendruifblad of Arctostaphylos uva-ursi Leaf wordt vanwege de samentrekkende en antiseptische werking in zalven en crèmes gebruikt voornamelijk voor verzorging van littekens, huiduitslag en lichte brandwonden. Tevens is berendruifblad gunstig bij behandeling van hoofdhuidschilfers, aften, tandvleesontsteking en vaginale ontsteking. Andere namen: berendruif

  • Berichtcategorie:A