Glycerine

Andere namen: Glycerol Glycerine, ook wel glycerol genoemd, is een…

Sorbitan sesquicaprylate

Andere namen: zie sorbitol Sorbitan sesquicaprylate is een multifunctioneel verdikkingsmiddel…

Lactic Acid

Andere namen: melkzuur, lactaat Lactic acid of melkzuur is een…

Ogentroost extract

Andere namen: Euphrasia officinalis Ogentroost is een geslacht van kruidachtige…

Allantoïne

Andere namen: 2,5-dioxo-4-imidazolidinylureum Allantoïne komt in de natuur in tarwekiemen,…

Citral

Andere namen: Citraal, Lemonal Citral, ook wel Lemonal genoemd is…

Coco Glucoside

Emulgator Coco glucoside in shampoos Coco glucoside is een natuurlijk…

Sodium lauroamphoactetate

Andere namen: Natrium cocoamphoactetate, Sodium cocoamphoactetate Sodium lauroamphoactetate ook wel…

Eugenia Caryophyllus olie

Andere namen:Eugenia caryophyllata, kruidnagelolie, EugeniaCaryophyllus Bud Oil, De kruidnagelboom is…

Aqua of water

Aqua of water kun je bijna in alle verzorgingsproducten terugvinden…

Solum fullonum

Andere namen: groene klei, Green Clay, Argil verte Groene klei…

Citronellol

Citronellol is een natuurlijk bestanddeel en komt voor in diverse…

Selenium

Selenium is gunstig voor de huid, nagels en haar Mineraal…